Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €5,99* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 500.000 tevreden klanten
Kastinrichting / Antislipmatten

AntislipmattenBezig met laden...
Antislipmat antraciet 1200 x 500 mm
€18,19
prijs per stuk
Antislip mat antraciet 500 mm x 600 mm
€8,99
prijs per stuk
Antislip mat antraciet 500 mm x 900 mm
€12,99
prijs per stuk
Antislip mat antraciet 500 mm x 1200 mm
€16,99
prijs per stuk
Antislipmat op rol antraciet 500 mm x 20 m
€140,29
prijs per stuk
Antislip mat zwart 500 mm x 600 mm
€8,99
prijs per stuk
Antislip mat zwart 500 mm x 900 mm
€12,99
prijs per stuk
Antislip mat zwart 500 mm x 1200 mm
€16,99
prijs per stuk
Antislipmat op rol zwart 500 mm x 20 m
€140,29
prijs per stuk
Antislip mat grijs 500 mm x 600 mm
€8,99
prijs per stuk
Antislip mat grijs 500 mm x 900 mm
€12,99
prijs per stuk
Antislip mat grijs 500 mm x 1200 mm
€16,99
prijs per stuk
Antislipmat op rol grijs 500 mm x 20 m
€140,29
prijs per stuk
Antislip mat wit 500 mm x 600 mm
€8,99
prijs per stuk
Antislip mat wit 500 mm x 900 mm
€12,99
prijs per stuk
Antislip mat wit 500 mm x 1200 mm
€16,99
prijs per stuk
Antislipmat op rol wit 500 mm x 20 m
€140,29
prijs per stuk

Antislipmatten voor in de keuken

Antislipmatten worden erg vaak gebruikt in lades van keukenkastjes. Keukenkastjes hebben aan de binnenkant vaak een glad oppervlak waardoor verschuivingen gemakkelijk ontstaan. Een antislipmat in uw keukenlade zorgt ervoor dat de inhoud van de lade niet zal gaan schuiven bij het openen en sluiten van de lade. Uw keukengerei blijft netjes op zijn plek liggen. Wij leveren een breed assortiment antislipmatten voor keukenlades die eenvoudig op maat gesneden kunnen worden. Antislipmatten zijn leverbaar in de kleuren wit, grijs, bruin, antraciet en zwart. Bent u opzoek naar een bestekbak met antislip? Kijk dan eens bij onze bestekbakken met antislip.

Antislipmat keukenlade

Een antislipmat in uw keukenlade zorgt ervoor dat de inhoud van de lade niet heen en weer schuift. Een antislip keuken mat beschermd de spullen in het kastje. Serviesgoed en glazen schuiven namelijk niet heen en weer waardoor ze minder snel sneuvelen. Wij leveren een breed assortiment antislipmatten die eenvoudig op maat gesneden kunnen worden. Zo kunt u hem eenvoudig passend maken voor uw keukenlade.

Antislipmat op rol

Wanneer je meerdere lades wilt voorzien van antislip wilt voorzien, is een antislipmat op rol een ideale oplossing. Met een antislipmat op rol heb jij 20 meter die je zelf in kunt delen. Zo kun je één antislipmat rol gebruiken voor zowel smalle als brede lades. Het enige wat jij nodig hebt om de antislipmat op rol op maat te maken zijn een rolmaat, liniaal en afbreekmes. Onze antislip op rol is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, antraciet en zwart. Zo kun je altijd een exemplaar kiezen die het beste bij jouw stijl en keukenlade past. Met een breedte van 50 cm is elke anti slip mat op rol geschikt voor de meestvoorkomende formaten lades. 

Verschillende kleuren

Wij bieden de keuze tussen verschillende kleuren antislipmatten voor in de keuken. Zo vind u bij ons antislipmatten keukenlades in de kleuren wit, grijs, antraciet, bruin en zwart. Kies bijvoorbeeld voor een witte antislipmat voor in uw witte lade zodat deze onopvallend in de lade geïntegreerd is, of kies juist een contrasterende kleur voor een opvallend detail. Vanwege de opkomende populariteit van zwarte en antraciet keukens zijn grijze en zwarte antislipmatten erg populair.

Universele antislipmatten voor keukenkastjes

De antislipmatten, of ladematten, zijn universeel te gebruiken voor alle soorten, typen en maten keukenlades. Dus ook voor ons assortiment zelfbouw keukenlades van Hettich, Blum en Grass en de laden op maat. Dit komt doordat de antislipmatten voor keukenkastjes eenvoudig op maat gesneden kunnen worden. Bovendien verkopen wij ook antislipmatten voor keukenlades op rol. Door een rol aan te schaffen kun je zelf meerdere antislipmatjes voor keukenkastjes op maat maken. Daarnaast is de aanschaf van een rol voordeliger als je meerdere antislipmatjes in huis nodig hebt.

Bevestiging antislipmat voor lades

De antislipmat kunt u direct in de lades leggen. Het is dus niet nodig om ze vast te lijmen of tapen. Doordat de antislipmatten zijn gemaakt van kunststof of vinyl, biedt het matje grip aan beide kanten. Hierdoor blijft het antislipmatje keurig in de lades liggen en zullen de glazen of borden niet gaan schuiven in uw keukenlade. Glazen, borden of ander kastinhoud zorgen door hun gewicht nog eens voor extra zekerheid dat de keuken antislipmat niet verplaatst.