Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Ladegeleiders / Voordelige ladegeleiders

Voordelige ladegeleiders

Voordelige ladegeleiders

Zoekt u voordelige ladegeleiders? Naast alle A-merken leveren wij ook betaalbare merkloze varianten. Deze geleiders kenmerken zich door kwaliteit en gebruiksgemak. Wij leveren alleen producten waar we zelf volledig achter kunnen staan. De laderails in deze categorie zijn universeel te gebruiken voor diverse toepassingen, denk bijvoorbeeld aan de keuken. Door de gegarandeerde kwaliteit zijn onze producten geschikt voor de handige doe-het-zelver, maar ook zeker voor de professionele vakman.

Push to open ladegeleiders

Tegenwoordig hebben veel laden geen handgreep meer om de lade mee te kunnen openen. Wanneer u een greeploze lade wilt, kunt u een push to open ladegeleider gebruiken. Deze geleider zorgt ervoor dat de lade geopend zal worden nadat er op het front is gedrukt. 

Ladegeleider zwart

Alhoewel ladegeleiders in eerste instantie niet direct zichtbaar zijn, kan het voor een leuk effect zorgen als deze dezelfde of juist contrasterende kleur ten opzichte van de kast hebben. De kleur zwart is momenteel erg on-trend en niet weg te denken in het interieur. Zwarte ladegeleiders kunnen gematched worden met zwart meubelbeslag of deurbeslag. Een zwarte geleider op een lichte kast is door het contrast een leuk opvallend detail. Zwarte ladegeleiders kunnen ook onopvallend worden geïntegreerd op een donkere kast. Liever een frisse uitstraling? Dan kun je ook de keuze maken voor witte ladegeleiders. 

Rolgeleider of kogelgeleider

Een rolgeleider heeft wieltjes die in een geleider heen en weer rollen. Het voordeel van dit soort ladegeleider is dat deze eenvoudig uit elkaar te halen is waardoor hij makkelijk gereinigd kan worden. In een ruimte met veel stof en vuil is een rolgeleider dus de meest geschikte keuze. Door stof en vuil kunnen ladegeleiders namelijk stroef gaan lopen. In rolgeleiders zit meer speling waardoor onregelmatigheden van een meubelstuk welke niet haaks is wordt opgevangen. 

Een kogelgeleider is nauwkeuriger en stabieler dan een rolgeleider. Dit zorgt voor een strakke schuifbeweging. De kogelkooien houden de lade verticaal vast. De lade zal hierdoor niet stuiteren in een bewegende omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de toepassing in kastjes van boten, campers en bestelwagens. 

Op de website van Meubelbeslagonline kunt u een breed aanbod vinden van betaalbare laderails in diverse lengtes. Naast de standaard geleiders leveren wij ook de uitvoering met een softclose ladegeleiders. Een softclose functie zorgt voor het geruisloos sluiten van uw lade.