Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Lades / Zelfbouw laden / Blum Tandembox laden

Blum Tandembox laden

De juiste Blum Tandembox Antaro lade kiezen

Om de juiste Blum keukenlade te kiezen is het in eerste instantie belangrijk om de functie van de lade te bepalen. Wanneer u een besteklade nodig heeft is de M lade (98,5 mm) bijvoorbeeld een goede keuze. Deze lade is uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met een bestekbak of een andere bestekindeling. Wanneer u de lade als voorraadlade gaat gebruiken is de D lade (228 mm) een zeer goede optie. Door de hoge zijwanden is deze lade zeer geschikt om veel grote en zware producten in op te bergen. Naast de D lade is de C of K lade ook geschikt als voorraadlade. Deze keukenladen hebben een minder hoge zijwand. Optioneel kunnen deze laden uitgevoerd worden met een hoger draagvermogen.

Denk om de inbouwhoogte van uw keukenlade


Elk type lade heeft een minimale inbouwhoogte. Zoals u hierboven kunt zien staat bij elk type keukenlade een hoogtemaat. Deze maat betreft de minimale inbouwhoogte van de lade. Deze ruimte heeft u nodig om de keukenlade in uw keukenkast te kunnen monteren. Bij een standaard keukenkast is het vaak mogelijk om meerdere keukenladen te plaatsen. Vaak worden er twee hoge laden onderin de kast geplaatst met daarboven een besteklade. Uiteraard zijn er ook andere combinaties mogelijk.

Kies de gewenste kleur voor uw keukelade


Wanneer u eenmaal een type Blum Tandembox lade heeft gekozen kunt u de gewenste kleur kiezen. De Blum Tandembox laden kunnen geleverd worden in de kleuren wit en grijs. Deze kleur heeft geen invloed op de werking, de maatvoering is ook identiek. Zowel de lade zijwanden als de afdekkappen worden in de gekozen kleur geleverd.

De lengte van de ladegeleiders kiezen


Naast de kleur zult u ook de juiste lengte van de ladegeleiders moeten kiezen. De lengte van de geleider is ook de diepte van de keukenlade. Deze lengte is uiteraard afhankelijk van de beschikbare ruimte. Houd bij het kiezen van de lengte rekening met 3 mm extra inbouwruimte. Een geleider van 400 mm lang heeft bijvoorbeeld 403 mm inbouwruimte nodig.