Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten

Vakkundig advies


Bij onze klantenservice staan vakkundige medewerkers voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Zij geven graag merkneutraal en objectief advies en weten waar ze het over hebben. Of je nu wilt weten hoe je een scharnier monteert aan jouw keukenkastdeurtjes, welk garderobebeslag je kunt gebruiken om jouw kledingkast mee in te richten, of met welk tuinbeslag je het beste jouw schutting in de tuin kunt afwerken. Bij onze klantenservice zijn ze van alle markten thuis!
 

Merkneutraal en objectief


Ons assortiment bestaat uit meerdere verschillende merken. Naast bekende A-merken, verkopen wij ook minder bekende B-merken. Al onze producten hebben wij in handen gehad waardoor wij kunnen garanderen dat ze van zeer goede kwaliteit zijn. Wij geven eerlijk en merkneutraal advies en samen kijken wij met jou naar de best passende producten die helemaal naar wens zijn voor jouw project.
 

Tips, meedenken en inspireren


De combinatie van een sterk assortiment en een hoog serviceniveau; Dat is onze kracht. Celine, Sander en Rob zijn makkelijk te bereiken en vinden het ontzettend leuk om mee te denken met de professionele en particuliere klant en doen suggesties waar jij mee verder kunt. Als je nog aanvullend beslag wilt aanschaffen voor een geleverde keuken of kast, is dat bij ons snel verkrijgbaar.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op! Daarnaast kunt u ook nog handige tips en tutorials vinden in onze blogs en op ons YouTube kanaal.