Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Tuin / Deuropvangbeugels

DeuropvangbeugelsBezig met laden...
Deuropvangbeugel - verzinkt
€13,89
prijs per stuk
Deuropvangbeugel - zwart
€14,99 €19,89
prijs per stuk
Deuropvangbeugel - zwart - verzinkt - haaks
€19,99
prijs per stuk
Deuropvangbeugel haaks - verzinkt
€13,09
prijs per stuk
Stormketting met veer - verzinkt - tot deurgewicht 40 kg
€23,69
prijs per stuk
Stormketting met veer - verzinkt - tot deurgewicht 60 kg
€39,09
prijs per stuk

Deuropvangbeugels

Deuropvangbeugels vangen deuren op wanneer deze open slaan. Een deur opvang beugel beschermt hierdoor de deur terwijl deze tegelijkertijd zorgt voor minder geluidsoverlast. Ze worden bevestigd aan de muur waar de deur in zit. Deuropvangbeugels zijn uitgerust met een buffer/stootdop en windhaak voor het vastzetten van de deur. Een windhaak voorkomt dat de buitendeur ongewenst dichtwaait. U heeft de keuze tussen een deuropvangbeugel haaks of deuropvangbeugel schuin, afhankelijk van hoe ver u wilt dat de deur open kan gaan.

Deuropvangbeugel zwart

Naast verzinkte deuropvangbeugels leveren wij ook zwarte deur opvangbeugels. De zwarte deuropvangbeugel is gemaakt van staal. Het gaat hier om een zogenaamd schuin model. Met een schuine deuropvangbeugel kan een deur verder geopend worden dan met een haakse deuropvangbeugel. Zwarte deuropvangbeugels kunnen goed gecombineerd worden met ander zwart tuinbeslag als bijvoorbeeld: zwarte duimen en hengen, zwarte heksluitingen en zwarte paalkappen.

Stormketting deur

Een stormketting voorkomt dat uw deur tijdens een rukwind hard openslaat. Met een stormketting voorkomt u dus schade aan uw deur. Onze stormkettingen worden standaard beschermt door een rubberen beschermhoes. Wij leveren stormkettingen voor buitendeuren van 40 kilo en 60 kilo. Beide varianten zijn gemaakt van staal en voorzien van een verzinkte laag. De verzinkte laag voorkomt de vorming van corrosie.

Stormketting met veer

In ons assortiment vindt u stormkettingen met veer. Een stormketting met veer zorgt dat een buitendeur geleidelijk tot stilstand komt wanneer deze openslaat. De veer vangt de harde klap op. De stormketting komt dus niet in één ruk stil te staan. Een stormketting bezit twee oogplaten welke eenvoudig met een aantal schroeven aan de bovenkant van uw deur en kozijn bevestigd kunnen worden.