Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Deurbeslag / Schuifdeurbeslag

Schuifdeurbeslag

Schuifdeurbeslag

Met ons schuifdeurbeslag maak of herstel je eenvoudig zelf een schuifdeur in huis. Een schuifdeur geeft een frisse twist aan het interieur, maar het heeft ook praktische voordelen. Zo is het mogelijk om ruimtes van elkaar te scheiden, door bijvoorbeeld een kastruimte te maken of door een ruimte te scheiden met een loftdeur of ander type schuifdeur. Bij MeubelbeslagOnline leveren we al het schuifdeurbeslag en -sluitwerk, waaronder cilinders, wielen en schuifdeurrails. Met deze producten maak je zelf gemakkelijk een schuifdeursysteem op maat. Maar, waar moet je op letten bij het maken van een schuifdeursysteem op maat? Niet elk systeem is geschikt voor alle toepassingen. Zo maken wij een onderscheid in schuifdeuren voor kasten en schuifdeursystemen voor binnendeuren. Verder is het belangrijk dat er goed wordt gekeken naar de lengte van de schuifdeurrail die nodig is. Daarnaast is het van belang dat er gekeken wordt naar de maximale draagcapaciteit. Een te zware deur vergroot de mogelijkheid waarbij het systeem bezwijkt onder het gewicht. Bij MeubelbeslagOnline is het mogelijk om bij elk product te zien wat de maximale draagkracht is. Ook kan dit per categorie worden berekend. Bij ons vind je schuifdeurbeslag met de volgende draagvermogens: tot 12 kg, tot 22 kg, tot 42 kg en (voor industriële schuifdeuren of loftdeuren) tot 100 kg.

Schuifdeursystemen en schuifdeuronderdelen

Bij ons schuifdeurbeslag kun je kiezen voor complete schuifdeursystemen of voor losse schuifdeuronderdelen. Ga je voor het eerst een schuifdeur plaatsen, dan raden we aan om een compleet schuifdeursysteem te bestellen, zodat alle onderdelen perfect bij elkaar passen. Onze schuifdeursystemen zijn van verschillende topmerken, waaronder Henderson, Intersteel en Argenta. Ook losse onderdelen van deze merken zijn verkrijgbaar. Is het nodig om een schuifdeur onderdeel te vervangen? Dan kun je het juiste onderdeel los op de webshop vinden en deze snel aan huis laten leveren, om de schuifdeur weer soepel te laten glijden.

Schuifdeurbeslag zwart

Een groot deel van ons schuifdeurbeslag is ook in het zwart leverbaar. Zwart schuifdeurbeslag staat prachtig in contrast met lichte en witte schuifdeuren, maar kan ook voor een stoere, moderne of industriële look zorgen in combinatie met een houten schuifdeur. Schuifdeurbeslag zwart van kleur vind je daarom in vele vormen en maten terug in ons assortiment schuifdeurbeslag. Zowel complete zwarte schuifdeursystemen als zwarte onderdelen voor schuifdeuren behoren tot de mogelijkheden.

Schuifdeurbeslag kast

Schuifdeurbeslag voor een kast vraagt om andere kwaliteiten dan schuifdeurbeslag voor bijvoorbeeld een loftdeur. Om ervoor te zorgen dat jij altijd het juiste schuifdeurbeslafg bestelt, hebben we aparte categorieën opgezet waarin je de juiste kast schuifdeur rails kunt vinden en andere kast schuifdeur onderdelen. Hiermee maak je eenvoudig zelf een schuifdeur in de kast, of vervang je een kapot onderdeel in het schuifdeursysteem van de kast.

Schuifdeurbeslag kiezen en online bestellen

Het draagvermogen verschilt per schuifdeursysteem. Het is daarom erg belangrijk om te kijken naar het gewicht van jouw kastdeuren. De systemen die wij verkopen zijn voor iedere klusser makkelijk te installeren. Daarnaast zijn onze systemen erg betaalbaar. Het is dus voor iedereen mogelijk om een schuifdeursysteem in huis te hebben. Wil je ook schuifdeuren op maat monteren? Maak dan eerst een lijst met wat je allemaal nodig hebt, alvorens je de bestelling gaat plaatsen. Heb je hulp nodig bij het opstellen van de lijst? Bel dan gerust naar de klantenservice en één van onze medewerkers zal je helpen met jouw aankoop.