Projecten
Al 442.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Deurbeslag / Schuifdeurbeslag

Schuifdeurbeslag

Schuifdeurbeslag

Wilt u meer ruimte creëren in huis of wilt u het interieur een boost geven? Dan biedt een schuifdeursysteem mogelijk uitkomst. Een schuifdeursysteem geeft een frisse twist aan het interieur, maar het heeft ook praktische voordelen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een schuifdeursysteem in plaats van een conventionele deur, heeft u geen last meer van naar binnen en buiten draaiende deuren. Dit scheelt ruimte. Ook is het mogelijk ruimtes van elkaar te scheiden, door bijvoorbeeld een kastruimte te maken of door een ruimte te scheiden met een loftdeur. Een groot deel van ons schuifdeurbeslag is ook in het zwart leverbaar.

Bij Meubelbeslag Online leveren we al het schuifdeurbeslag en sluitwerk, waaronder: deurgrepen, kierstandhouders, cilinders, wielen en schuifdeurrails. Met deze producten maakt u zelf gemakkelijk een systeem op maat.

Complete sets

Niet zo'n doe-het-zelver? Wij leveren ook complete sets voor schuifdeursystemen. Deze zijn van de merken Henderson, Intersteel en Argenta en worden geleverd met aluminium railing, geschikt voor gefineerde of samengestelde deuren, of deuren van hout.

Schuifdeursystemen voor verschillende ruimtes

Zelf een schuifdeur op maat maken? Het maakt niet uit of u veel of weinig ervaring heeft met klussen. Zelf een schuifdeur op maat maken is erg eenvoudig. Over het algemeen worden lage schuifdeurkasten gebruikt voor op zolder, zodat er opbergruimte wordt gecreëerd. Kamerhoge schuifdeuren voor een kast zijn ideaal voor bijvoorbeeld een inbouwkast voor in de slaapkamer. Natuurlijk is het ook mogelijk om schuifdeuren te plaatsen tegen een schuine wand of een systeem plaatsen om ruimtes van elkaar te scheiden. Maar wat heeft u eigenlijk nodig aan deurbeslag voor het plaatsen van een op maat gemaakt schuifdeursysteem?

Schuifdeursystemen kast

Wanneer u een schuifdeursysteem voor een kast gaat maken zijn er over het algemeen de volgende onderdelen nodig voor het systeem: geleiders boven, twee rolwielen onder, een set bevestigingsschroeven en een geleiderail. Deze onderdelen en complete sets vindt u onder de categorie "schuifdeursysteem kast". Natuurlijk is het ook mogelijk om een kast met dubbele deur te maken.

Industriële loft deur

Wanneer u een loft deur wilt plaatsen met een industriële look bieden wij verschillende oplossingen. Zo leveren wij verschillende industriele schuifdeursysteem sets. Ook kunt u zelf een systeem samenstellen met onze schuifdeuronderdelen. Een industriele schuifdeur zorgt voor een stoere look.

Waar moet u op letten bij het maken van een schuifdeursysteem op maat?

Allereerst is het belangrijk waar het systeem voor bedoelt is. Niet elk systeem is geschikt voor alle toepassingen. Verder is het belangrijk dat er goed wordt gekeken naar de lengte van de schuifdeurrail die nodig is. Daarnaast is het van belang dat er gekeken wordt naar de maximale draagcapaciteit. Een te zware deur vergroot de kans dat het systeem bezwijkt onder het gewicht. Bij Meubelbeslagonline is het mogelijk bij elk product te zien wat de maximale draagkracht is, ook kan dit per categorie worden berekend.

De maximale draagcapaciteit

Het draagvernogen verschilt per schuifdeursysteem. Het is daarom erg belangrijk om te kijken naar het gewicht van uw kastdeuren. Bij ons vindt u schuifdeurbeslag die geschikt zijn met de volgende draagvermogens: tot 12 kg, tot 22 kg, tot 42 kg en voor industriële schuifdeuren of loftdeuren tot 100 kg. 

Merken schuifdeurbeslag

Wij leveren verschillende merken beslag voor schuifdeursystemen. Onze merken zijn van hoge kwaliteit en altijd scherp geprijsd. Wij leveren sets en onderdelen van de merken: Hettich, Henderson, HAWA en Intersteel.

Waarom een schuifdeursysteem kopen bij Meubelbeslag Online?

De systemen die wij verkopen zijn voor iedere klusser makkelijk te installeren, daarnaast zijn onze systemen ook betaalbaar. Het is dus voor iedereen mogelijk om een schuifdeursysteem in huis te hebben. Wilt u ook bezig om schuifdeuren op maat te monteren, maak dan eerst een lijst met wat u allemaal nodig heeft alvorens u de bestelling gaat plaatsen. Heeft u hulp nodig bij het opstellen van de lijst, bel dan gerust naar de klantenservice en één van onze medewerkers zal u helpen met uw aankoop.