Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €5,99* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 500.000 tevreden klanten
Deurbeslag / Schuifdeurbeslag

Schuifdeurbeslag

Schuifdeurbeslag

Wil je meer ruimte creëren in huis of wil je het interieur een boost geven? Dan biedt een schuifdeur mogelijk uitkomst. Een schuifdeur geeft een frisse twist aan het interieur, maar het heeft ook praktische voordelen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een schuifdeur in plaats van een conventionele deur, heb je geen last meer van naar binnen en buiten draaiende deuren. Dit scheelt ruimte. Ook is het mogelijk ruimtes van elkaar te scheiden, door bijvoorbeeld een kastruimte te maken of door een ruimte te scheiden met een loftdeur of barndoor. Een groot deel van ons schuifdeurbeslag is ook in het zwart leverbaar.

Bij Meubelbeslag Online leveren we al het schuifdeurbeslag en sluitwerk, waaronder: deurgrepen, kierstandhouders, cilinders, wielen en schuifdeurrails. Met deze producten maak je zelf gemakkelijk een systeem op maat.

Niet zo'n doe-het-zelver? Wij leveren ook complete sets voor schuifdeursystemen. Deze zijn van de merken Henderson, Intersteel en Argenta en worden geleverd met aluminium railing, geschikt voor gefineerde of samengestelde deuren, of deuren van hout.

Industriële loft deur

Wanneer je een loft deur wilt plaatsen met een industriële look bieden wij verschillende oplossingen. Zo leveren wij verschillende industriele schuifdeursysteem sets. Ook kunt u zelf een systeem samenstellen met onze schuifdeuronderdelen. Een industriele schuifdeur zorgt voor een stoere look.

Waar moet je op letten bij het maken van een schuifdeursysteem op maat?

Allereerst is het belangrijk waar het systeem voor bedoelt is. Niet elk systeem is geschikt voor alle toepassingen. Zo maken wij een onderscheid in schuifdeuren voor kasten en schuifdeursystemen voor binnendeuren. Verder is het belangrijk dat er goed wordt gekeken naar de lengte van de schuifdeurrail die nodig is. Daarnaast is het van belang dat er gekeken wordt naar de maximale draagcapaciteit. Een te zware deur vergroot de kans dat het systeem bezwijkt onder het gewicht. Bij Meubelbeslagonline is het mogelijk bij elk product te zien wat de maximale draagkracht is, ook kan dit per categorie worden berekend.

De maximale draagcapaciteit van een schuifdeur

Het draagvernogen verschilt per schuifdeursysteem. Het is daarom erg belangrijk om te kijken naar het gewicht van jouw kastdeuren. Bij ons vind je schuifdeurbeslag die geschikt zijn met de volgende draagvermogens: tot 12 kg, tot 22 kg, tot 42 kg en voor industriële schuifdeuren of loftdeuren tot 100 kg. 

Waarom een schuifdeursysteem kopen bij Meubelbeslag Online?

De systemen die wij verkopen zijn voor iedere klusser makkelijk te installeren, daarnaast zijn onze systemen ook betaalbaar. Het is dus voor iedereen mogelijk om een schuifdeursysteem in huis te hebben. Wil je ook schuifdeuren op maat te monteren? Maak dan eerst een lijst met wat je allemaal nodig hebt alvorens je de bestelling gaat plaatsen. Heb je hulp nodig bij het opstellen van de lijst, bel dan gerust naar de klantenservice en één van onze medewerkers zal je helpen met jouw aankoop.