Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Scharnieren / Hettich scharnieren

Hettich scharnieren

Hettich scharnieren

Hettich scharnieren bestel je eenvoudig en snel op Meubelbeslagonline.nl. Scharnieren van Hettich kenmerken zich al jaren door hoge kwaliteit en duurzaamheid. Naast meubelscharnieren produceert Hettich ladegeleiders. Daarnaast is bijne iedere koelkast in Nederland voorzien van Hettich koelkastscharnieren. Een veel gebruikte toepassing van een Hettich scharnier is het gebruik in keukenkasten. Hettich keukenkastscharnieren zijn leverbaar in de softclose uitvoering en de traditionele uitvoering met veer. Heb je hulp nodig bij jouw bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Hettich softclose scharnieren

Wanneer je een meubeldeur of keukenkastdeur gedempt wilt laten sluiten kies je voor het Hettich Sensys scharnier. Dit scharnier is leverbaar in diverse uitvoeringen. Voor iedere deur is een geschikt scharnier te vinden. Een veel gebruikt Hettich Sensys scharnier is de 8645i. Dit scharnier is eenvoudig te monteren en wordt door veel meubelmakers gebruikt in moderne meubels waar demping noodzakelijk is. Een ander populair scharnier is de Hettich scharnier sensys 8657i. Dit scharnier heeft een grote openingshoek van 165°. De Hettich Sensys scharnieren zijn leverbaar in de schroefversie en de fix (gereedschapsloos) uitvoering. Een andere manier om een Heetich scharnier softclose te maken is door een Hettich softclose demper toe te voegen. 

Hettich scharnier voor greeploze meubels

Wil je een meubel greeploos maken? Dan kun je het beste een scharnier gebruiken zonder veer of zelfsluitmechanisme. Wanneer je deze scharnieren monteerd in combinatie met een druksnapper kun je de deur openen door op het front te drukken. Bij Hettich wordt dit ook wel Push To Open genoemd. Het is ook goed mogelijk om jouw bestaande keukendeuren greeploos te maken. Dit kun je doen door in de bestaande kast een druksnapper met buffer te plaatsen. Dit is zeer eenvoudig te realiseren.

Hettich scharnieren kopen

Zoek je Hettich scharnieren? Dan ben je bij Meubelbeslagonline aan het juiste adres. Wij leveren al jaren Hettich scharnieren uit eigen voorraad. Je kunt jouw bestelling veilig en snel betalen via Ideal, PayPal of creditcard.