Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Deurbeslag / Schuifdeurbeslag / Schuifdeursystemen

SchuifdeursystemenBezig met laden...
Schuifdeurbeslagset Husky - deurmaat 800 mm
€96,99
prijs per set
Schuifdeurbeslagset Husky - deurmaat 950 mm
€113,49
prijs per set
Schuifdeurbeslagset Husky - deurmaat 1000 mm
€98,99
prijs per set
Schuifdeurbeslagset Husky - deurmaat 1250 mm
€128,39
prijs per set
Henderson schuifdeur set - deurformaat max. 155 x 270 cm - aluminium - 100 kg
€152,89
prijs per set
Henderson Single top ST12 - tot 600 mm
€38,19
prijs per set
Henderson Single top ST15 - tot 750 mm
€49,99
prijs per set
Henderson Single top ST18 - tot 900 mm
€50,49
prijs per set
Henderson Double top W12 - tot 600 mm
€59,39
prijs per set
Henderson Double top W15 - tot 750 mm
€69,89
prijs per set
Henderson Double top W18 - tot 900 mm
€78,39
prijs per set
Henderson Double top W24 - tot 900 mm
€96,47
prijs per set
Henderson Double top W30 - tot 900 mm
€125,19
prijs per set
Industrieel schuifdeursysteem - RVS
€307,89
prijs per set voor 1 deur
Industrieel schuifdeursysteem - zwart
€224,09
prijs per set voor 1 deur
Intersteel schuifdeursysteem - mat zwart - Basic Top
€82,99
prijs per set
Intersteel schuifdeursysteem - mat zwart - Basic
€74,69
prijs per set
Intersteel schuifdeursysteem Wheel Top - mat zwart
€82,99
prijs per set
Intersteel schuifdeursysteem Wheel - mat zwart
€82,99
prijs per set
Intersteel schuifdeursysteem - mat zwart - Modern Top
€124,99
prijs per stuk
Intersteel schuifdeursysteem - mat zwart - Modern
€124,99
prijs per stuk
Intersteel schuifdeursysteem - mat zwart - Classic
€72,49
prijs per set
Intersteel schuifdeursysteem - RVS geborsteld - Basic
€144,09
prijs per set
Intersteel schuifdeursysteem - RVS geborsteld - Modern Top
€208,99
prijs per set
Argenta Proslide complete schuifdeurset - 2000 mm - zwart - auto-fix
€219,09
prijs per stuk
Argenta Proslide complete schuifdeurset - 3000 mm - zwart - auto-fix
€260,99
prijs per stuk
Argenta Proslide complete schuifdeurset - 2000 mm - auto-fix
€212,09
prijs per stuk
Argenta Proslide complete schuifdeurset - 3000 mm - auto-fix
€244,99
prijs per stuk
Argenta Proslide complete schuifdeurset - 4000 mm - zwart - auto-fix
€406,89
prijs per stuk
Argenta Proslide complete schuifdeurset - 4000 mm - auto-fix
€394,19
prijs per stuk
Industrieel schuifdeursysteem - zwart - staal - deurbreedte 1.25 meter - 100 kg
€164,39
prijs per set voor 1 deur
Industrieel schuifdeursysteem - zwart - staal - deurbreedte 1 meter - 100 kg
€154,29
prijs per set voor 1 deur

Schuifdeursystemen

Wil je meer ruimte creëren in huis of wil je het interieur een boost geven? Dan biedt een schuifdeursysteem mogelijk uitkomst. Een schuifdeursysteem geeft een frisse twist aan het interieur, maar het heeft ook praktische voordelen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een schuifdeursysteem in plaats van een conventionele deur, heb je geen last meer van naar binnen en buiten draaiende deuren. Dit scheelt ruimte. Ook is het mogelijk ruimtes van elkaar te scheiden, door bijvoorbeeld een kastruimte te maken of door een ruimte te scheiden met een loftdeur. Een groot deel van ons schuifdeurbeslag is ook in het zwart leverbaar.

Schuifdeursystemen voor verschillende ruimtes

Zelf een schuifdeur op maat maken? Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt met klussen. Zelf een schuifdeur op maat maken is erg eenvoudig met een complete set voor schuifdeuren. Over het algemeen worden lage schuifdeurkasten gebruikt voor op zolder, zodat er opbergruimte wordt gecreëerd. Kamerhoge schuifdeuren voor een kast zijn ideaal voor bijvoorbeeld een inbouwkast voor in de slaapkamer. Natuurlijk is het ook mogelijk om schuifdeuren te plaatsen tegen een schuine wand of een schuifdeur systeem plaatsen om ruimtes van elkaar te scheiden.

Industriële schuifdeur

Industriële schuifdeuren hebben een strakke en moderne uitstraling. Industriële schuifdeuren kunnen in veel ruimtes worden toegepast en zijn een echte eyecatcher voor jouw woning. Gebruik een industrieel schuifdeursysteem bijvoorbeeld om een scheiding te maken tussen verschillende ruimtes, als loopdeur of als schuifdeur voor een inloopkast. Het voordeel van een industrieel schuifdeursysteem is dat deze langs de wand schuift en dus niet openslaat. Een industriële schuifdeur bespaard ten opzichte van een reguliere loopdeur veel ruimte. Ze worden daarom ook vaak toegepast in kleinere woningen als tinyhouses. 

Industriële binnendeur zwart

De schuifdeursystemen uit deze categorie zijn perfect om een industriële zwarte binnendeur te maken. Zwart is een trendkleur die tegenwoordig niet meer weg te denken is uit het interieur. Combineer voor een stoere uitstraling onze zwarte schuifdeursystemen met zwarte handgrepen en ander zwart meubelbeslag zoals zwarte kapstokhaken. Liever een moderne look? Neem dan eens een kijkje bij onze andere schuifdeursysteem sets

Schuifdeursysteem binnendeur

Naast schuifdeursystemen voor kasten vind je bij ons ook schuifdeur systemen voor binnendeuren. Met deze binnendeur schuifdeursystemen maak je eenvoudig een schuifdeur om een ruimte af te sluiten. Schuifdeuren worden vaak gebruikt om ruimte te besparen. Een schuifdeur slaat immers niet open maar schuift langs de wand waaraan deze hangt. Een railsysteem voor een schuifdeur wordt hierdoor vaak gebruikt bij kleine woningen. Ze worden bijvoorbeeld toegepast als schuifdeur voor een (inloop) kledingkast in de slaapkamer of eyecatcher in de woonkamer. Schuifdeursystemen zijn ook erg populair in tinyhouses.

Schuifdeursysteem sets

Ben je opzoek naar eenvoud? Dan zijn onze schuifdeursysteem sets ideaal. In een complete set voor schuifdeuren zit alles wat je nodig heeft om uw schuifdeur op te hangen en te laten schuiven of rollen. Alle onderdelen zijn met zorg door ons uitgezocht en samengevoegd zodat je dat zelf niet meer hoeft te doen. Schuifdeurbeslag kan namelijk erg complex zijn. Wil je toch liever een maatwerk schuifdeur maken en kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen graag! Naast schuifdeursysteem sets voor loopdeuren vind je in ons assortiment ook kast schuifdeursystemen.

De complete schuifdeur sets zijn geschikt voor deurdiktes van 15 mm tot en met 44 mm en deurbreedtes van 100, 1500 en 2000 mm. Ook zijn de sets verkrijgbaar met diverse reillengtes. Kies bijvoorbeeld voor een kortere rails van 2 meter of voor een langere van 3 meter of 4 meter.

Complete schuifdeurset zwart

De kleur zwart is momenteel enorm populair binnenshuis. Het is een tijdeloze kleur die bij veel verschillende woonstijlen past. Zo past een zwarte schuifdeur goed in een industriële inrichting, maar ook bij een moderne of landelijke woonstijl. Onze schuifdeursysteemsets voor montage aan het plafond zijn robuuster en daarom meer industrieel. Liever een schuifdeurset in een andere kleur? Dan vind je bij ons ook complete schuifdeursets in het aluminium en RVS geborsteld.

Argenta schuifdeursysteem

Argenta is al jaren gespecialiseerd in interieuroplossingen met een sterke focus op minimalistisch design. Bij de Argenta schuifdeursystemen zien we dit terug in de strakke lijnen en simpliciteit. Alle onderdelen van een Argenta schuifdeursysteem zijn zo ontworpen dat ze een extreme slijtvastheid garanderen bij hoogfrequent gebruik. Met een Argenta schuifdeursysteem is kwaliteit gegarandeerd.