Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Plankdragers / Glasplaatdragers

GlasplaatdragersBezig met laden...
Legplankdrager transparant 5 mm - 100 stuks
€14,29
prijs per 100 stuks
Legplankdrager transparante buffer - 5 mm
€0,59
prijs per stuk
Glasplaatdragers 5 mm - 100 stuks
€27,79
prijs per 100 stuks
Legplankdrager opschroefmodel
€0,89
prijs per stuk
Legplankdrager inslagmodel
€0,39
prijs per stuk
Legplankdragers Duplo 5 mm - 100 stuks
€5,69
prijs per 100 stuks

Glasplaatdragers

Glasplaten vragen om een andere ondersteuning dan de gemiddelde legplank. Daarom zijn er speciale glasplaatdragers ontworpen om jouw glasplaten veilig en netjes in de kast te kunnen plaatsen. Denk hierbij aan glasplaatdragers voor in de vitrinekast of glasplaatdragers voor glazen wandplanken in een showroom. De glasplaatdragers zijn voorzien van een rubberen buffer voor extra bescherming van het glas. Door het horizontale design van de glasplaatdragers ontstaat er een optimale drukverdeling onder de glasplaat.
 

Glasplaatdragers transparant

Als je bijzondere attributen in een vitrinekast of in een showroom presenteert, dan is het wel zo prettig als de aandacht hier ook volledig door getrokken wordt. Transparante glasplaatdragers zijn hiervoor uitermate geschikt. Door de transparante buffer vallen de glasplaatdragers niet op onder het glas. Dit creëert rust in de uitstraling van de glasplaatdrager en zorgt ervoor dat het oog naar de juiste plek getrokken kan worden.
 

Glasplaatdragers RVS

Onze glasplaatdragers zijn gemaakt van staal met een kunststoffen buffer. In enkele gevallen is het staal voorzien van een bewerkte toplaag (vernikkeld of verzinkt) voor extra bescherming en een mooie uitstraling. De stalen glasplaatdragers garanderen kwaliteit en kracht, om de glasplaten veilig te kunnen stallen. Tegelijkertijd beschermt de kunststoffen buffer de glasplaat tegen krassen en scheuren. Hierbij kun je kiezen uit glasplaten met een witte buffer, glasplaten met een transparante buffer of glasplaten met een zwarte buffer.
 

Meer plankdragers

Naast glasplaatdragers kun je bij ons terecht voor vele andere soorten (leg)plankdragers. Bijvoorbeeld voor plankdragers zwaar, zwarte plankdragers en inklapbare plankdragers. Tevens aan complete wandrailsystemen kunnen we je helpen. Vraag voor het beste advies betreft het ophangen/plaatsen van jouw (leg)planken of glasplaatdragers gerust om meer informatie bij onze interne specialisten.