Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Raambeslag

Raambeslag

Raambeslag

In ons assortiment raambeslag vind je alle producten om jouw draaikiepraam, valraam, uitzetraam of draairaam te bedienen of beveiligen. Ons raambeslag is niet alleen functioneel en veilig, maar ook nog eens erg stijlvol en te verkrijgen in diverse kleuren en uitvoeringen. Kies afhankelijk van jouw stijl en wensen bijvoorbeeld voor zwart raambeslag, messing raambeslag, wit raambeslag, brons raambeslag of design raambeslag. Raambeslag vervangen doe je niet alleen wanneer het niet meer naar behoren werkt, maar ook wanneer je een andere uitstraling wenst. Ons raambeslag is sterk en van uitstekende kwaliteit, veel raambeslag is dan ook voorzien van een SKG keurmerk. Raambeslag met een SKG keurmerk is beoordeeld op de sterkte en mate van inbraakwering.

Telescopische raamuitzetters

Onder de verschillende raamuitzetters die we voor je hebben geselecteerd behoren onder andere de wegdraaibare raamuitzetters, de verstelbare raamuitzetters en de telescopische raamuitzetters. De telescopische raamuitzetters worden veel gebruikt als het de wens is om de raamuitzetters in en uit te kunnen schuiven. Met name bij horren en vitrage worden telescopische raamuitzetters daarom geplaatst. Naast dat de telescopische raamuitzetters in- en uitschuifbaar zijn, zijn ze verkrijgbaar in verschillende lengtematen. Hierdoor is er altijd een passende telescopische raamuitzetter te vinden.

Kierstandhouders raam

Een raam kierstandhouder zorgt ervoor dat jij de ruimte met een gerust hart kunt luchten, ook als je zelf even niet thuis bent. De raam kierstandhouders voorkomen namelijk dat het raam vanaf de buitenzijde geopend kan worden. Eventuele indringers kunnen het raam dus niet verder openen dan jij hebt ingesteld. Als dit idee je aanspreekt kun je er ook voor kiezen om een raambegrenzer te plaatsen.

Raamsluitingen en raamsloten

Deuren en ramen zijn de meest kwetsbare plekken als we kijken naar inbraakrisico. Door beide goed te beveiligen verhoog je de inbraakwering en ga je met een goed gevoel van huis. De raamsluitingen en raamsloten helpen jou bij het veilig afsluiten van jouw ramen. Met een SKG keurmerk op zak weet je zeker dat de ruimsluiting of het raamslot van de kwaliteit is die jij wenst.

Raambeslag zwart

Ons raambeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zwart is een kleur die de laatste tijd erg in populariteit is gestegen voor het gebruik binnenshuis en buitenshuis. Zwart raambeslag mocht dan ook niet in ons assortiment ontbreken. Zwart raambeslag zorgt voor een stoere en strakke uitstraling. Voor een compleet geheel kunnen meerdere soorten zwart raambeslag gecombineerd worden. Combineer bijvoorbeeld zwarte raamkrukken met zwarte raamuitzetters of kierstandhouders.