Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €5,99* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 500.000 tevreden klanten
Raambeslag

Raambeslag

Raambeslag

In ons assortiment raambeslag vindt u alle producten om uw draaikiepraam, valraam, uitzetraam of draairaam te bedienen of beveiligen. Ons raambeslag is niet alleen functioneel en veilig maar ook nog eens erg stijlvol en te verkrijgen in diverse kleuren en uitvoeringen. Kies afhankelijk van uw stijl en wensen bijvoorbeeld voor zwart raambeslag, messing raambeslag, wit raambeslag, brons raambeslag of design raambeslag. Raambeslag vervangen doet u niet alleen wanneer het niet meer naar behoren werkt maar ook wanneer u een andere uitstraling wenst. Ons raambeslag is sterk en van uitstekende kwaliteit, veel raambeslag is dan ook voorzien van een SKG keurmerk. Raambeslag met een SKG keurmerk is beoordeeld op de sterkte en mate van inbraakwerendheid.

Raambeslag zwart

Ons raambeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zwart is een kleur die de laatste tijd erg in populariteit is gestegen voor het gebruik binnenshuis en buitenshuis. Zwart raambeslag mocht dan ook niet in ons assortiment ontbreken. Zwart raambeslag zorgt voor een stoere en strakke uitstraling. Voor een compleet geheel kunnen meerdere soorten zwart raambeslag gecombineerd worden. Combineer bijvoorbeeld zwarte raambomen met zwarte raamuitzetters of kierstandhouders.

Valraam beslag

Valraam beslag wordt gebruikt bij valramen. Valramen zijn ramen die vaak onder scharnieren en boven sluiten. Deze ramen worden ook wel onderscharnierend genoemd. Een bekend soort valraam beslag is de raamknip. Ook verkopen wij raamvalijzers die ervoor zorgen dat uw raam maar tot een bepaalde hoek opent. Het grootste deel van ons valraam beslag assortiment vindt u onder de categorie raamknippen en raamvalijzers. Ook voor kiepraam beslag bent u bij ons aan het juiste adres.