Projecten
Al 479.000 tevreden klanten
Gratis verzending boven €99*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle verzending!
Meubelbeslag / Scharnieren / Caravan scharnieren

Caravan scharnierenBezig met laden...
Opschroefscharnier Easy-Mont met veer
€2,40
prijs per stuk
Opschroefscharnier mini
€1,98
prijs per stuk
Opschroefscharnier met demping
€4,79
prijs per stuk
Caravan scharnier met dubbele veer
€5,09
prijs per stuk
Klepscharnier zonder plug/met veer 16mm
€5,09
prijs per stuk
Scharnier voor dunne deur, vanaf 12 mm
€4,29
prijs per stuk
Scharnier 95° voor deurdikte vanaf 14 mm, met zelfsluitmechanisme
€5,19
prijs per stuk
Hettich Optimat 4 Plus
€9,49
prijs per stuk
Caravan scharnier met demping
€6,29
prijs per stuk
Klepscharnier met demping
€6,49
prijs per stuk
Caravanscharnier
€4,79
prijs per stuk
Blum scharnier Clip Top mini 94°, voorliggend
€4,49
prijs per stuk
Blum scharnier Clip Top mini 94°, half voorliggend
€4,79
prijs per stuk
Blum scharnier Clip Top mini 94°, inliggend
€4,79
prijs per stuk
Caravan scharnier voor opgaande en neergaande kleppen
€4,19
prijs per stuk
Scharnier 95° voor deurdikte vanaf 14 mm, zonder zelfsluitmechanisme
€5,19
prijs per stuk
Scharnier kunststof 40 x 40 mm, wit
€1,29
prijs per stuk
Scharnier kunststof 40 x 40 mm, bruin
€1,29
prijs per stuk
Scharnier met korte arm, voor houten deuren
€17,69
prijs per stuk
Scharnier easy-on, zware uitvoering voor opdekdeuren
€3,59
prijs per stuk
Set hoekbankscharnieren, voor houten zittingen, met veer
€27,39
prijs per set
Louvredeurscharnier staal vernikkeld 75x35 mm
€2,19
prijs per stuk
Louvredeurscharnier 100x75x2,5 mm
€6,29
prijs per stuk

Caravan- en camperscharnieren

Op zoek naar scharnieren voor in de camper of caravan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres; of je nu scharnieren voor een hobby caravan of een waar huis op wielen zoekt. Wij leveren namelijk een ruim assortiment aan scharnieren die veel worden gebruikt in caravans en campers. De camper- en caravanscharnieren zijn compact vormgegeven en in verschillende soorten verkrijgbaar. Denk hierbij aan caravan scharnieren met dubbele veer en caravan scharnieren met demping. Zo voorzie je de caravan kastjes, caravan ramen en caravan deuren weer van nieuwe scharnieren. Natuurlijk kunnen de scharnieren ook worden gebruikt voor de camper. Kies uit verschillende functies, zoals softclose scharnieren en scharnieren met zelfsluitingsmechanisme. Op zoek naar een vervangend scharnier en deze nog niet gevonden op de webshop? Stuur gerust een foto naar ons toe, dan kijken wij mee naar een geschikte vervanger.
 

Caravan scharnier met demping

In caravans en campers kom je met regelmaat opgaande kleppen tegen in de kasten. Om harde geluiden en eventuele schade aan de kleppen te voorkomen is het wel zo prettig als de klep zachtjes sluit. Hiervoor zijn caravan opschroefscharnieren (en camper scharnieren) met demping opgenomen in het aanbod. Deze scharnieren met demping zullen de klep afremmen bij het dichtgaan. Tegelijkertijd houdt het scharnier de klep in geopende stand vast wanneer nodig, zodat de caravan kastjes of camper kastjes niet onverwachts dichtklappen. Vanzelfsprekend kan er ook voor een opschroefscharnier zonder demping of zelfsluitmechanisme gekozen worden. Met onder andere topmerken als Blum en Hettich zal je altijd het scharnier vinden dat je nodig hebt.

Easy on scharnier

Ben je op zoek naar hoogwaardige scharnieren die je montageklussen een stuk eenvoudiger maken? Maak kennis met de Easy On scharnieren! Met deze scharnieren wordt het monteren van deuren en kasten een fluitje van een cent. De Easy On scharnieren zijn speciaal ontworpen om het installatieproces te vereenvoudigen en tijd te besparen. Of je nu een ervaren klusser bent of net begint met doe-het-zelven, deze scharnieren zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te monteren. Het enige wat je nodig hebt, is een schroevendraaier en een paar minuten van je tijd. Wat deze scharnieren zo uniek maakt, is het slimme bevestigingssysteem. Normaliter frees je en gat waar je een scharnier in bevestigd. Met een easy on scharnier of opschroefscharnier is dit niet nodig. 

(Opschroef)scharnieren voor de gehele caravan of camper

Je vindt op onze webshop scharnieren voor elk scharnierpunt in de caravan of camper. Denk aan een caravan scharnier voor het raam, een caravan scharnier voor de (buiten)deur, een caravan bed scharnier of een caravan kast scharnier. We voorzien jouw camper of caravan graag van voor naar achter en van binnen tot buiten van de beste opschroefscharnieren om weer jarenlang met plezier op pad te kunnen, zonder niet-functionerende kastjes en deurtjes.
 

Hang- en sluitwerk caravan

Naast scharnieren voor de caravan en camper bestaat er bij MeubelbeslagOnline een ruim aanbod in andere caravan- en camperonderdelen. Zo voorzie je de caravan of camper van perfect nieuw hang- en sluitwerk. Plaats nieuwe luikringen, nieuwe raamuitzetters, nieuwe drukknopsluitingen en meer caravanonderdelen om weer optimaal van je vakantie te kunnen genieten. Voor advies over het opknappen van jouw camper of caravan met de juiste artikelen mag je ons altijd benaderen.