Projecten
Al 416.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Scheepsbeslag

Scheepsbeslag

Scheepsbeslag

Bij Meubelbeslagonline kunt u ook terecht voor scheepsbeslag. Wij verkopen (dek)ventilatieroosters, luchtroosters, kikkers, bolders, kluisgaten, spansluitingen, dekplaten, mastplaten, oogplaten, luikringen, raamuitzetters en RVS scharnieren. Dit beslag wordt met name gebruikt in de scheepsbouw.

Los van het feit dat beslag voor scheepsbouw erg functioneel is, geeft het ook een mooiere uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan mooie scheepsraamuitzetters, in zilveren of gouden kleur. Kies er een mooi gepolijste of verchroomde bedieningstok bij en er wordt een luxe sfeer gecreëerd. In ons assortiment is ook veel ander scheepsbeslag te vinden (kikkers, bolders, luikringen, etc).

Scheepsbouw scharnieren

Speciaal gemaakt voor de deuren, het motorluik en andere luiken op uw boot. De scharnieren zijn in veel verschillende formaten en voor verschillende toepassingen te bestellen. Bestel scheepsbeslag voor 21:00 en de producten (indien op voorraad) verlaten dezelfde dag nog ons magazijn.

Kikkers

Een bootkikker is bedoeld om de boot gemakkelijk en goed te bevestigen aan de steiger/oever. Deze is te bevestigen aan de zijkant van de boot.

Bolders

Bolders zijn bedoeld om het touw van de kikker aan te bevestigen. Dit is een soort paaltje, die u kunt bevestigen aan de steiger, waardoor het touw stevig vast blijft zitten zonder het ingewikkeld vast te moeten knopen.