Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Scheepsbeslag

Scheepsbeslag

Scheepsbeslag

Beslag voor jouw boot of schip kopen? Dan zit je goed bij MeubelbeslagOnline. Met uiteenlopende scheepsbenodigdheden, van RVS scharnieren tot luikringen en van kikkers tot bolders, bieden wij een ruim assortiment scheepsbeslag van hoge kwaliteit. Het scheepsbeslag richt zich op het goed aan kunnen leggen van de boot aan de steiger, het correct functioneren van meubelen en ramen op de boot zelf en een goed werkend ventilatiesysteem op de boot. Zo is het mogelijk om boot ventilatieroosters en dekventilatoren te bestellen. RVS scheepsbeslag, ook wel RVS bootbeslag, is een groot onderdeel van het scheepsbeslag assortiment. Denk aan de RVS bolders en de RVS kikkers die perfect te gebruiken zijn aan de buitenzijde van de boot en aan de kade of steiger. Maar ook het scheepsbeslag van messing is erg in trek vanwege de mooie uitstraling.

Scheepbeslag – scharnieren

Als we het hebben over scheepsbeslag kunnen we niet om de RVS scharnieren voor schepen en boten heen. Je vindt dan ook een ruim aanbod scharnieren dat uitermate geschikt is voor gebruik op het water. Denk hierbij aan scharnieren voor luiken en deuren op het schip. Kies uit vele vormen, maten en uitvoeringen van de scharnieren. Zo is er voor iedere toepassing op het schip een passend scharnier te bestellen en wordt het vervangen van oud scheepsbeslag opeens een stuk eenvoudiger. De scharnieren zijn makkelijk zelf te monteren, in de meeste gevallen met enkele schroeven.

Scheepsbeslag RVS

Veel van ons scheepsbeslag is gemaakt van speciaal RVS. RVS heeft natuurlijk al een hoge mate van water- en corrosiebestendigheid, maar het RVS A4 / AISI 316 is daarnaast extra beschermd tegen (onder andere) zoutwater. Wel zo prettig als je veel op het water te vinden bent. Deze uitvoering van RVS vind je terug in ons assortiment RVS scharnieren, maar ook in het overige scheepsbeslagaanbod. Denk bijvoorbeeld aan de mastplaten en oogplaten.