Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Kastinrichting / Spoelbakken

Spoelbakken

Voor een enkele spoelbak of dubbele (anderhalve) spoelbak voor in de keuken bent u bij ons op het juiste adres. In ons assortiment zijn verschillende maten en uitvoeringen spoelbakken te vinden. Een dubbele of anderhalve spoelbak is strak, maar ook erg functioneel voor het wassen van groenten of het apart houden van de vaat. Wij leveren (vlakke)inbouw, opbouw en onderbouw spoelbakken. Ook voor spoelbakken die geschikt zijn voor wandbekleding als composiet en graniet kunt u bij ons terecht. Het meest voorkomende materiaal voor spoelbakken is RVS. U vindt bij ons ook spoelbakken van een combinatie met roestvrij staal, een combinatie met kwartssteen of tegelspoelbakken.
Bezig met laden...
Caressi spoelbak CA55R10 - RVS
€336,39
prijs per stuk
Caressi spoelbak CAPP40GRA - RVS - voor graniet wandbekleding
€266,39
prijs per stuk
Caressi spoelbak CAPP40COMP - RVS - voor composiet wandbekleding
€262,19
prijs per stuk
Caressi spoelbak CAPP50COMP - RVS - voor composiet wandbekleding
€277,99
prijs per stuk
Caressi spoelbak CAPP50GRA - RVS - voor graniet wandbekleding
€281,19
prijs per stuk
Caressi spoelbak CAGRPP40BK-FL - zwart - vlakke inbouw
€411,59
prijs per stuk
Caressi spoelbak CAGRPP50BK-FL - zwart - vlakke inbouw
€435,59
prijs per stuk
Caressi spoelbak CAGRPP40BK-TU - zwart - vlakke inbouw
€411,59
prijs per stuk
Caressi spoelbak CAGRPP50BK-TU - zwart - vlakke inbouw
€335,59 €435,59
prijs per stuk
Caressi tegelspoelbak CATO4040 - voor onderbouw
€628,09
prijs per stuk
Caressi tegelspoelbak CATO5040 - voor onderbouw
€655,69
prijs per stuk
Caressi spoelbak CAGRPP40WH-FL - wit
€403,19
prijs per stuk
Caressi spoelbak CAGRPP50WH-FL - wit
€426,59
prijs per stuk
Caressi spoelbak CAGRPP40WH-TU - zwart
€403,19
prijs per stuk
Caressi spoelbak CAGRPP50WH-TU - zwart
€426,59
prijs per stuk

Spoelbakken van Caressi

Het merk Caressi is gespecialiseerd in het creëren van spoelbakken, kranen en accessoires voor iedere keukenstijl. Landelijk, modern, minimalistisch of industrieel? Er is een Caressi spoelbak beschikbaar voor iedere stijl en smaak! Wanneer je voor een spoelbak van Caressi kiest voor in de keuken ben je verzekerd van hoogstaande kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Caressi spoelbakken kunnen door hun design het middelpunt van de keuken zijn. 

Inbouw, opbouw of onderbouw

De vlakinbouw -of inbouwmethode is de klassieke wijze waarop spoelbakken in het werkblad geïnstalleerd worden. In het werkblad wordt een uitsparing gefreesd waar de spoelbak in wordt gelegd. Omdat de rand van de spoelbak gelijk is aan het werkblad, is het geheel vlak en makkelijk schoon te houden.

Onderbouwspoelbakken worden vooral gebruikt bij werkbladen gemaakt van graniet, steen of composiet. Bij deze methode wordt de spoelbak onder het keukenblad gemonteerd zodat er geen naden zichtbaar zijn. Strak en praktisch.

Bij een opbouwspoelbak ligt de spoelbakrand zoals de naam al doet vermoeden bovenop het werkblad. Bij opbouwspoelbakken wordt er vaak door middel van een afdichtingsrand een waterdichte verbinding gemaakt tussen het werkblad en de spoelbak. 

Onze spoelbakken geschikt voor wandbekleding hebben een verhoging waardoor de bekleding niet meteen op de bodem rust. Bij deze wasbakken is het mogelijk de zijkanten met de materialen composiet of graniet te bekleden. 

Spoelbak in verschillende kleuren en stijlen

Ons assortiment biedt voor ieder interieur een geschikte spoelbak. Een spoelbak in de typische roestvrij stalen kleur past perfect in een modern huis. Ook een witte spoelbak past erg goed in een Scandinavisch interieur, waar lichte kleuren de basis vormen. Een tegelspoelbak komt goed tot zijn recht in een landelijke interieurstijl. Deze tegelspoelbakken zijn stijlvol, handgemaakt en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Trek de kleur en stijl van de spoelbak door naar de kraan, meubelgrepen en deurbeslag voor eenheid in de woning. 

Zwarte spoelbak

De kleur zwart is niet meer weg te denken uit het interieur van tegenwoordig. Een zwarte spoelbak is daarom ook helemaal on-trend. Zwarte spoelbakken zorgen voor een industriële, strakke of Scandinavische uitstraling. Kies voor een zwarte spoelbak in de keuken wanneer je een luxe maar ook stoere uitstraling wenst. In ons assortiment zijn zwarte spoelbakken voor elke montagemethode te verkrijgen. 

Spoelbakken van RVS en kwartssteen

Het meest voorkomende materiaal bij spoelbakken is RVS of een combinatie van roestvrij staal met andere materialen. RVS heeft een beschermende laag waardoor dit materiaal roestvrij is. Daarom is RVS uitermate geschikt voor gebruik als wasbak. RVS spoelbakken zorgen voor een moderne uitstraling. Daarnaast is een spoelbak van RVS erg hygiënisch en duurzaam. Een RVS spoelbak is dus geschikt voor iedereen! Spoelbakken die deels gemaakt zijn van kwartssteen zijn stevig en duurzaam. De hardheid van dit materiaal zorgt ervoor dat de spoelbak krasvrij is en bestand tegen warme objecten. In de keuken is dit erg handig aangezien pannen en messen in iedere keuken voorkomen. 

Onze spoelbakken zijn leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Van vierkant naar rechthoekig, met een spoelbak links of rechts. De formaten variëren van 40cm tot en met 55cm breed.

Voor vragen over spoelbakken is onze klantenservice dagelijks bereikbaar om u vakkundig te woord te staan.