Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Ventilatie / Luchtafvoer en luchttoevoer

Luchtafvoer en luchttoevoer

Luchtafvoersysteem

Bij de afvoer van lucht is de keuze voor een goed luchtafvoersysteem cruciaal. Meubelbeslagonline levert luchtafvoersystemen van het type Compair flow 150. Dit luchtafvoersysteem zorgt voor een optimale luchtdoorvoer door de innovatieve vormgeving van de diverse luchtafvoerbuizen en koppelstukken.

Lucht doorstroming

Zoals gezegd heeft het Compair flow 150 systeem een zeer goede luchtdoorvoer. Dit komt onder andere door de gepatenteerde leischoepen die in de bochten en buisverbinders zijn geplaatst. Deze leischoepen zorgen voor een evenwichtige stroming van lucht zonder drukverlies.

Afzuigkap muurdoorvoer

De buizen van het Compair flow 150 systeem zijn veelal rechthoekig van vorm met een buitenwerkse maat van 222 x 89 mm. Door deze compacte maatvoering is deze buis afzuiging uitermate geschikt voor toepassing bovenop keukenkasten. Met het ruime assortiment aan bochten en buisverbinders is het relatief eenvoudig om vanaf de afzuigkap de aansluiting te maken naar de muurdoorvoer. Met deze afzuigkap muurdoorvoer kunnen vette dampen van het koken naar buiten geleid worden. 

Met behulp van een overgangsstuk is het mogelijk om de aansluiting van een vlakke of rechthoekige naar een ronde buis te maken.

Rooster voor muurdoorvoer

Wanneer u een luchtafvoersysteem aan wilt sluiten op een zogenaamde buitenjaloezie kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen. Naast de standaard buitenjaloezie met terugslapklep is er de optie voor een geïntegreerd vliegenrooster. Daarnaast kan gekozen worden een rooster met een aansluiting op een ronde of rechthoekige buis.

Wilt u een muurdoorvoer maken zonder verlies van warmte? Kies dan voor een muurdoorvoerunit met isolatiesysteem. Deze uitvoering zorgt voor maximale afzuiging zonder onnodig warmteverlies. Uiteraard is de buitenzijde uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardig RVS.