Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Handgrepen / Aluminium handgrepen
Filter

Aluminium handgrepenBezig met laden...
Handgreep aluminium - zilverkleurig naturel
€2,95
prijs per stuk
Handgreep aluminium - zilverkleurig mat
€2,95
prijs per stuk
Handgreep aluminium - mat zwart
€3,48
prijs per stuk
Handgreep aluminium - champagnekleurig
€2,95
prijs per stuk
Handgreep aluminium - naturel
€3,39
prijs per stuk
Handgreep aluminium - mat naturel
€3,39
prijs per stuk
Handgreep nieuw-zilver - aluminium - 110 mm
€3,39
prijs per stuk
Handgreep aluminium - naturel zilver - 170 mm
€5,88
prijs per stuk
Handgreep aluminium - nieuw zilver
€3,25
prijs per stuk
Handgreep aluminium - wit
€4,60
prijs per stuk
Handgreep aluminium - mat zwart
€3,91
prijs per stuk
Handgreep aluminium - naturel mat
€3,27
prijs per stuk
Handgreep aluminium - naturel zilver
€3,28
prijs per stuk
Handgreep mat aluminium - naturel
€9,18
prijs per stuk
Handgreep aluminium geanodiseerd - nieuw zilver
€9,18
prijs per stuk
Handgreep gegoten aluminium - nieuw zilver
€9,52
prijs per stuk
Handgreep gegoten aluminium - naturel
€9,52
prijs per stuk
Wandgreep sta-op hulp - mat aluminium
€67,19
prijs per stuk
Wandgreep sta-op hulp - mat naturel
€83,82
prijs per stuk
Wandgreep sta-op hulp - mat zwart
€85,90
prijs per stuk
Wandgreep sta-op hulp onzichtbare bevestiging - mat zwart
€119,28
prijs per stuk
Wandgreep sta-op hulp onzichtbare bevestiging - mat naturel
€117,33
prijs per stuk
Mal voor handgrepen
€29,99
prijs per stuk

Aluminium handgrepen

Een handgreep kan de volledige uitstraling van een meubel veranderen – zo ook de aluminium handgrepen. Of je nu op zoek bent naar een handgreep voor in de keuken of naar een handgreep voor kasten en andere meubels, de aluminium handgreep is altijd een goed idee. Gezien het aluminium op verschillende manieren bewerkt kan worden kunnen er meerdere looks worden gecreëerd en bestaat er altijd een aluminium handgreep die perfect bij jouw meubel past. Ook als je de bestaande meubels een upgrade wilt geven is het vervangen van de handgrepen dus een relatief goedkope manier om dit te realiseren. Enkele aluminium handgrepen zijn te bevestigen zonder zichtbaar montagemateriaal. Deze onzichtbare bevestiging zorgt voor een strakke afwerking van de montage en de algehele look van het meubel. De handgrepen die zich hiervoor lenen zijn tevens geschikt als handgreep voor badkamermeubels. Je zult in ons ruime assortiment aluminium handgrepen uitvoeringen vinden met verschillende lengtematen. Vele handgrepen zijn in meerdere lengtematen te verkrijgen, zodat je niet hoeft te kiezen tussen de juiste maat en het gewenste design. Welke lengtemaat handgreep je nodig hebt hangt af van de huidige boorgaten die de vorige handgreep heeft achterlaten. Plaats je voor het eerst handgrepen op een meubel, dan ben je natuurlijk vrijer in de te bestellen lengtemaat. Bij MeubelbeslagOnline kun je kiezen voor handgrepen met een minimale lengte van 90 mm en een maximale lengte van 600 mm.
 

Handgreep zwart

Gezien het aluminium materiaal zich zo goed laat bewerken zijn er ook zwarte handgrepen te bestellen van aluminium. Zwarte handgrepen lenen zich perfect als zijnde industriële handgreep, passen fantastisch bij houten meubels en raken nooit uit de tijd. Maar ook om juist een moderne touch aan het meubel te geven kan een zwarte handgreep worden geplaatst. Het mat zwart is dus allround inzetbaar en staat zowel in de keuken als in de woonkamer of slaapkamer prachtig. Overigens kunnen we de matte aluminium handgrepen en de aluminium handgrepen in de kleur nieuw-zilver ook van harte aanbevelen als je gaat voor een industriële of robuuste handgreep.
 

Monteren handgrepen

We kunnen ons voorstellen dat je niet dagelijks een handgreep plaatst of vervangt. De kans is daarom ook aanwezig dat je niet het juiste montagemateriaal in huis hebt. Is er bij de handgreep die je wilt bestellen niet aangegeven dat dit materiaal wordt meegeleverd, dan heb je dit toch echter wel nodig. Om je hierbij te helpen hebben we al het mogelijke montagemateriaal voor handgrepen verzameld in een aparte categorie. Kom je er niet helemaal uit? Geef dan bij onze klantenservice aan welke handgreep je graag wilt monteren en op welke materiaalsoort. Zij zullen je dan verder helpen en je in de juiste richting wijzen.