Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Deurbeslag / Inbraakbeveiliging en veiligheidsbeslag / Barrièrestangen en siertralies

Barrièrestangen en siertraliesBezig met laden...
SecuBar barrièrestang raam - RVS - 950 mm - in de dag - Twist Combi
€94,89
prijs per stuk
SecuBar barrièrestang raam - RVS - 990 mm - in de dag
€77,69
prijs per stuk
SecuBar barrièrestang raam - RVS - 990 mm - op de dag
€89,99
prijs per stuk
SecuBar barrièrestang raam - wit - 990 mm - in de dag
€57,29
prijs per stuk
SecuBar barrièrestang raam - wit - 990 mm - op de dag
€65,59
prijs per stuk
SecuBar barrièrestang raam - wit- 970 mm - in de dag - Twist Combi
€66,59
prijs per stuk
SecuBar barrièrestang raam - zwart - 970 mm - in de dag - Twist Combi
€68,39
prijs per stuk
SecuBar barrièrestang raam - zwart - 990 mm - in de dag
€59,19
prijs per stuk
SecuBar siertralie deco - wit - 250 x 825 mm - op het kozijn
€90,99
prijs per stuk
SecuBar siertralie deco - wit - 540 x 525 mm - op het kozijn
€97,89
prijs per stuk
SecuBar siertralie deco - zwart - 250 x 825 mm - op het kozijn
€90,99
prijs per stuk
SecuBar siertralie deco - zwart - 540 x 525 mm - op het kozijn
€97,89
prijs per stuk

Barierrestangen en siertralies - Optimaal beveiligd met Secubar

In deze categorie vind je een uitgebreid assortiment aan barierrestangen en siertralies om jouw ramen en deuren op een effectieve en stijlvolle manier te beveiligen. Met onze hoogwaardige Secubar producten ben je verzekerd van optimale beveiliging en gemoedsrust. Onze barierrestangen en siertralies komen in diverse lengtes en kleuren zoals: RVS, wit en zwart. Zo beveilig jij jouw woning op een manier die bij jouw stijl en woning past.

Secubar raambeveiliging

Secubar is een populair product van het gerenommeerd merk Secu dat bekend staat om zijn hoogwaardige raambeveiliging en deurbeveiliging. Secubar biedt een uitgebreid assortiment raambeveiligingsproducten voor zowel grote als kleine ramen. Deze innovatieve en duurzame producten bieden een sterke barrière tegen inbraak en beschermen jouw woning tegen ongewenste indringers.

Barrièrestangen - Beveilig bovenlichtjes, valramen, schuifpuien en lichtkoepels

Een opening van 15 cm is voor veel inbrekers al voldoende om in te kunnen breken. Barrièrestangen zijn een krachtige oplossing om jouw ramen te beveiligen. Met hun stevige constructie en solide materiaal vormen ze een onneembare hindernis voor indringers. Barrierestangen werken daarnaast preventief omdat ze van buitenaf al goed zichtbaar zijn. Zo kun je met een gerust hart genieten van een veilig thuis. Een fijne bijkomstigheid is dat je een raam met barrierestang dag en nacht open kan blijven staan om te ventileren. Vrijwel alle modellen zijn eenvoudig te monteren en pasklaar.

Siertralies voordeur 

Onze siertralies is niet alleen geschikt voor ramen, maar wordt ook vaak toegepast op voordeuren. Siertralies voor jouw voordeur zijn een elegante manier om jouw entree te versterken en tegelijkertijd extra beveiliging te bieden. Geniet van een warm welkom en een veilig thuis met onze siertralies.  

Siertralies - Veiligheid in stijl

Naast de uitstekende beveiliging bieden siertralies ook een esthetische meerwaarde. Deze elegante en decoratieve tralies geven jouw woning een unieke uitstraling en zorgen tegelijkertijd voor een hoog niveau van veiligheid. Voor elke stijl woning vind je bij ons een geschikt exemplaar. Match bijvoorbeeld witte Secubar siertralies met een wit kozijn of ga voor zwarte siertralies bij zwarte kozijnen. Siertralies kan op het kozijn gemonteerd worden.

Beveilig jouw woning op een stijlvolle en betrouwbare manier met onze hoogwaardige barierrestangen en siertralies. Bij Meubelbeslagonline staan we klaar om je te helpen met al jouw beveiligingsbehoeften.