Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Verbindingsbeslag / Kastverbinders

Kastverbinders

Kastverbinders

Zelf een kast in elkaar zetten of kastonderdelen met elkaar verbinden is te realiseren met de juiste kastverbinders. Gelukkig hebben we bij MeubelbeslagOnline een groots assortiment verbindingsbeslag, waaronder vele kastverbinders. Hiermee bevestig je planken van de kast stevig aan de zijwanden. Het verbindingsbeslag van Hettich leent zich hier uitstekend voor. Je zult daarom onder andere de VB 35M, de VB 36M en de VB 135 kastverbinders op onze webshop tegenkomen. De DrillJig VB van Hettich kan in dat geval niet meer ontbreken. Deze is daarom ook verkrijgbaar.

DrillJig VB – Hettich

De Hettich boormal DrillJig VB is de perfecte boormal om de plek voor de schroefgaten voor kastverbinders snel en eenvoudig te bepalen. De preciesheid en strakheid die je met de DrillJig VB kunt behalen gaat verder dan iedere andere boormal. De DrillJig is daarom erg populair bij de professionele klussers. Benieuwd wat een Hettich DrillJig voor jou kan betekenen tijdens het klussen in en om het huis? Vraag het onze experts. Zij leggen je graag de grootste voordelen en de werking van deze boormal voor kastverbinders uit. Let wel op dat je de DrillJig toepast bij kastverbinders van hetzelfde merk (Hettich).

Minifix kastverbinders

De lijn van Minifix kastverbinders wordt door onze klanten graag gebruikt bij het monteren van kastplanken. Het verbindingsbeslag van Minifix biedt de optie om de plank en de kastwand zo strak mogelijk tegen elkaar aan te schroeven. Zo weet je zeker dat jouw kast stevig in elkaar zit en de planken niet los in de kast liggen. De Minifix boormal (ook wel aftekenmal genoemd) is tevens verkrijgbaar vanuit het Minifix assortiment.

Meer verbindingsbeslag

Naast kasten nog meer meubels in elkaar zetten? We helpen je met plezier verder. Bij de categorie verbindingsbeslag zijn producten te vinden om allerlei soorten meubels te monteren. Kasten, tv-meubels, bedden en nog veel meer. Daarnaast zijn er verbindingsschroeven, tafelbeslag, lamellen en lijmen/kitten opgenomen in de categorie. Bestaan er twijfels over het beste verbindingsbeslag? Vraag ons dan om advies.