Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Ladegeleiders / StrongRide ladegeleiders

StrongRide ladegeleiders

De StrongRide lade geleiders zijn leverbaar in een Softclose en een Push to open uitvoering. Het maximale draaggewicht van de geleiders is 40 kg per set. Door de uitgebreide verstelmogelijkheden op de koppelingen, zijn de ladefronten in drie richtingen te verstellen.


StrongRide voordelige ladegeleiders van kwaliteit

Het merk Strong biedt betaalbare alternatieven voor producten van bekende A-merken. De kwalitatief goede producten van Strong zijn anderen niet onopgemerkt gebleven. Omdat StrongRide geleiders in Europa gefabriceerd worden is het mogelijk om onder andere te besparen op vrachtkosten. Een product van Strong kunnen we daarom extra voordelig aanbieden.

StrongRide softclose en push to open geleiders

De StrongRide ladegeleiders zijn te verkrijgen in een softclose en push to open variant. Beide hebben een maximaal draagvermorgen van 40kg per set. Een set ladegeleiders wordt inclusief koppelingen geleverd. Deze koppelingen bieden uitgebreide verstelmogelijkheden waardoor de ladefronten in drie richtingen te verstellen zijn. In ons assortiment zijn ook kogelgeleiders te vinden. De kogelgeleiders zijn volledig uittrekbaar. Dit betekend dat een lade de gehele inbouwlengte van de geleider naar buiten schuift. Ook producten achterin een lade zijn hierdoor makkelijk te bereiken.