Projecten
Al 450.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Meubelbeslag / Ladegeleiders / Rejs ladegeleiders

Rejs ladegeleiders

De Rejs Comfort Slide lade geleiders zijn leverbaar in een Softclose en een Push to open uitvoering. Het maximale draaggewicht van de geleiders is 40 kg per set. Door de uitgebreide verstelmogelijkheden op de koppelingen, zijn de ladefronten in drie richtingen te verstellen.


Rejs voordelige ladegeleiders van kwaliteit

Het merk Rejs biedt betaalbare alternatieven voor producten van bekende A-merken. De kwalitatief goede producten van Rejs zijn anderen niet onopgemerkt gebleven. Ze hebben de afgelopen jaren talloze awards binnen weten te slepen met hun producten. Omdat Rejs hun producten zelf in Europa fabriceren is het mogelijk om onder andere te besparen op vrachtkosten. Een product van Rejs kunnen we daarom extra voordelig aanbieden.

Rejs softclose en push to open geleiders

De Rejs comfort slide ladegeleiders zijn te verkrijgen in een softclose en push to open variant. Beide hebben een maximaal draagvermorgen van 40kg per set. Een set ladegeleiders wordt inclusief koppelingen geleverd. Deze koppelingen bieden uitgebreide verstelmogelijkheden waardoor de ladefronten in drie richtingen te verstellen zijn. In ons assortiment zijn ook Rejs kogelgeleiders te vinden. De koggelgeleiders van Rejs zijn volledig uittrekbaar. Dit betekend dat een lade de gehele inbouwlengte van de geleider naar buiten schuift. Ook producten achterin een lade zijn hierdoor makkelijk te bereiken.