Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Kastsloten / Kistovervallen

KistovervallenBezig met laden...
Leverbaar in meerdere maten
Kistoverval staal verzinkt
€3,19
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Kistoverval staal verzinkt
€4,39
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Kistoverval staal verzinkt
€3,19
prijs per stuk
Kistoverval staal verzinkt - 195 x 45 mm
€10,69
prijs per stuk
Kistoverval staal verzinkt - 155 x 45 mm
€10,29
prijs per stuk
Kistoverval 195 x 45 mm - staal - verzinkt
€10,69
prijs per stuk
Kistoverval 155 x 45 mm - staal - verzinkt
€9,59
prijs per stuk
Kistoverval met cilinderslot - staal verchroomd - inclusief sleutels - 100 x 40 mm
€14,39
prijs per stuk
Kistoverval zwart gecoat - staal - 204 x 70 mm
€165,09
prijs per stuk
Kistoverval - rvs - 80 mm
€3,29
prijs per stuk

Kistovervallen en kistsluitingen

De meest gebruikte verbinding om een kist af te sluiten is een kistoverval. Kistovervallen kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld een dekenkist af te sluiten met een hangslot. Ook zijn er types kistovervallen waarbij een cilinderslot met sleutel gebruikt kan worden voor de vergrendeling. Wij leveren kistovervallen in diverse afmetingen en kleuren. Alle overvallen zijn gemaakt van het materiaal staal of RVS. Voor extra stevigheid zijn veel kistsluitingen verzinkt. Kistovervallen kunnen met schroeven aan de kist bevestigd worden. Bij enkele varianten zullen deze schroeven in gesloten toestand afgedekt zijn. 

Kistoverval zwart

Zwart meubelbeslag is momenteel helemaal on-trend. Een zwarte kistoverval kan hier goed mee gecombineerd worden. Kies voor een variant met een antieke of vintage uitstraling of juist voor een rechte en strakke sluiting. Onze zwarte kistovervallen zijn verzinkt en daarna voorzien van een zwarte coating. Ook de zwarte pantserovervallen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen van 80 mm tot 120 mm. Naast de overvallen voor lichtere toepassingen is er ook een zwarte overval beschikbaar voor zwaarder gebruik. 

Veiligheidsoverval zwaar

Kostbare spullen extra veilig opbergen? Kies dan voor onze zwarte veiligheidsoverval. Deze robuuste veiligheidsoverval is geschikt voor zeer zware veiligheidsoplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het veilig afsluiten van hekwerken, toegangspoorten en deuren van loodsen, schuren en garages. Deze sluiting is bestand alle invloeden van weer en wind. De overval zal dus geen last hebben van corrosie, vet, vuur, water, vorst en vuil en is daarom uitermate geschikt voor gebruik buiten. Gecombineerd met dit hangslot uit dezelfde serie is de veiligheidsoverval onforceerbaar.