Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten

Zagen



Bezig met laden...
Bahco handzaag - Pricecut NP-22-U7/8-HP
€16,99
prijs per stuk
Bahco kapzaag
€49,99
prijs per stuk
Japanse trekzaag Bahco
€63,89
prijs per stuk
Ijzerzaag Heavy-Duty junior 150 mm
€4,79
prijs per stuk
Decoupeerzaagblad hout - 10 stuks
€8,19
prijs per stuk
IJzerzaag 300 mm
€9,99
prijs per stuk

Zagen

Niet alles wordt op maat geleverd. Dat betekent dat je met regelmaat zelf items op maat zult moeten zagen. Als professional in een vakgebied van handenarbeid zul je daarom het belang kennen van het bij de hand hebben van de juiste zagen. Maar ook als je geen vervend klusser bent zul je regelmatig in situaties belanden waar je wenste dat je een goede zaag zou hebben. Wat denk je bijvoorbeeld van die takken zagen die al weken in de weg hangen of zelfs dunne bomen zagen die je liever niet meer in zicht hebt? Een goede zaag is altijd fijn om in de schuur te hebben liggen. Op maat zagen van meubelonderdelen, laminaatvloeren en andere houten toepassingen hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn! Met het juiste gereedschap wordt iedere klus een eitje en daar helpen we je graag een handje bij!
 

Op maat zagen

Hout op maat zagen dient in één keer goed te gebeuren. Je plakt het hout er nu eenmaal niet zo gemakkelijk weer aan.. Om ervoor te zorgen dat het zagen direct goed gebeurt kun je verschillende hulpmiddelen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een duimstok of een rolmaat waarmee je de gewenste lengte op kunt meten. Teken deze lengte vervolgens af met een timmermandpotloodje om de lijn uit te zetten waar je door het hout moet zagen. Verschillende soorten hulpmiddelen voor het op maat zagen van hout vind je bij ons meetgereedschap. In deze categorie kun je zeker nog even een kijkje nemen als je houdt van precisiewerk waar je met trots op terug kunt kijken!
 

Soorten zagen

De bekendste zaag voor doorsnee klussen is de handzaag. Hiermee kun je eenvoudig houten planken en latten doorzagen. Denk hierbij aan houten meubelonderdelen of houten vloermaterialen. De meest verkochte handzaag uit ons assortiment is de Bahco Pricecut zaag. Bij deze handzaag profiteer je van een goede prijs, een fijn handvat en een allround zaagblad. Ook de kapzaag zien we in de praktijk veel terug. Kenmerkend aan de kapzaag is het rechthoekige design, waardoor jouw zaaglijn perfect recht wordt. We spreken echt van precisiewerk als de kapzaag wordt gehanteerd. Vervolgens komen we bij de trekzaag. De naam zegt het al: deze zaag haal je alleen in een trekkende beweging naar je toe, door het hout. Als de zaag weer naar voren gaat zorg je ervoor dat de tanden het hout niet raken. Als laatste hebben we de ijzerzaag. Deze wordt gebruikt voor het op maat zagen van metaal. Denk bijvoorbeeld aan het op maat zagen van aluminium kledingroedes.