Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Ladegeleiders / Hettich ladegeleiders

Hettich ladegeleiders

Ladegeleiders van Hettich


Al jaren staan de ladegeleiders van Hettich voor hoge kwaliteit. Zowel in de keukenindustrie als de interieurbouw worden ladegeleiders van Hettich veelvuldig gebruikt. Naast toepassingen in combinatie met metalen Innotech en Arcitech laden zijn de Hettich geleiders ook leverbaar voor houten laden. De verschillende ladegeleiders onderscheiden zich van elkaar door onder andere het draagvermogen, stelmogelijkheden en stabiliteit.

Greeploze laden


Voor laden die greeploos geopend moeten kunnen worden levert Meubelbeslagonline ladegeleiders met het zogenaamde push to open systeem. Deze ladegeleiders hebben een geintegreerd systeem dat automatisch zal openen nadat er op de lade is gedrukt. De lade zal deels openen waardoor deze verder handmatig geopend kan worden. Door dit systeem te gebruiken is het monteren van een greep op het ladefront niet meer nodig. Dit heeft een strakke en minimalistische uitstraling tot gevolg. Let er wel op dat bij dit systeem de lade altijd handmatig dicht gedrukt moet worden tot deze weer is vergrendeld.

Softclose ladegeleiders


De meest bekende ladegeleiders zijn de uitvoeringen die voorzien zijn van demping. Vaak wordt dit softclose genoemd. Bij deze ladegeleider zal de lade tijdens het sluiten zacht (gedempt) dicht vallen. Dit draagt bij aan een moderne en comfortabele keuken met luxe uitstraling. De laden die voorzien zijn een softclose ladegeleider moeten voorzien worden van een greep om geopend te kunnen worden. Hettich ladegeleiders die zijn voorzien van een softclose systeem zijn onder andere de Quadro V6 en de Quadro V6 4D.

Zelf een keukenlade maken?


Wilt u zelf een lade of keukenlade maken? Bekijk bij de ladegeleiders de montagehandleiding. Hierin kunt u de maatvoering vinden voor de te maken lade. Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wilt u toch liever een kant en klare keukenlade bestellen? Kijk dan bij de categorie 'laden op maat'.