Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Verbindingsbeslag

Verbindingsbeslag

Verbindingsbeslag

Bij het maken van meubelstukken is verbindingsbeslag essentieel. De juiste verbinding maakt het monteren namelijk erg makkelijk. Bij veel verbindingsbeslag is geen lijm of kit nodig, wat het demonteren ook erg eenvoudig maakt. Zoekt u een permanente verbinding? Dan zijn houten verbindingen als lamellen en deuvels vaak erg geschikt. In ons uitgebreid assortiment vindt u verbindingen voor verschillende doeleinden. Zo vindt u bij ons onder andere bedverbindingen, kastophangers, stoelhoeken, inhangbeslag, schroeven en verschillende lijmen, kitten en kabelbinders.

Hout verbinden

Hout kan op verschillende manieren aan elkaar verbonden worden. Deuvels en lamellen zijn vaak de meest voordehand liggende verbindingsmaterialen om te gebruiken. In sommige gevallen is het echter sneller en makkelijker om hout te verbinden met ander verbindingsbeslag. Bijvoorbeeld als het gaat om een tijdelijke houtverbinding. Andere materialen verbinden? Dan zijn kabelbinders (ook wel tiewraps genoemd) wellicht geschikt.

Meubelverbinders

Verbindingsbeslag wordt vaak gebruikt bij het maken van stoelen, tafels, kasten en andere meubels. Excentrische verbinders zijn erg populair, maar ook bevestigingshoeken worden regelmatig bij houten meubelstukken toegepast. Het verbindingsbeslag van Hettich, de VB 35M, VB 36M en de VB 135 zijn erg geschikt voor kasten.

Ledikanthaken

Een ledikanthaak is een bedverbinder waarmee u en nieuw bed ombouw kunt maken, of een oude kunt repareren of verstevigen. In het geval van een reparatie is het het eenvoudigst wanneer de maatvoering van uw oud bedbeslag en een nieuw exemplaar overeenkomt. Wij leveren daarom bedverbinders in diverse maten. In de categorie “bedbeslag” zijn ook bedsteunen, stelpoten, verstellers voor lattenbodems en verbindingshoeken te vinden.