Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten

DoorvalbeveiligingBezig met laden...
SecuGuard doorvalbeveiliging - slimline - wit - 1300 mm - in de dag
€107,59
prijs per stuk
SecuGuard doorvalbeveiliging - wit - 1290 mm - in de dag
€88,33
prijs per stuk
SecuGuard doorvalbeveiliging - wit - 1290 mm - op de dag
€92,74
prijs per stuk
SecuGuard doorvalbeveiliging - wit - 1490 mm - in de dag
€111,29
prijs per stuk
SecuGuard doorvalbeveiliging - wit - 1490 mm - op de dag
€82,09
prijs per stuk

Doorvalbeveiliging: Veiligheid voor jouw ramen

Jouw veiligheid staat bij ons voorop, en daarom bieden we een breed scala aan doorvalbeveiliging voor ramen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Doorvalbeveiliging bestaat vaak uit een stang, buis of hekwerk die bij een raamopening wordt toegepast om het naar buiten vallen te vermijden. Deze doorvalstang kan aan de binnenzijde of buitenzijde worden gemonteerd. Met onze hoogwaardige oplossingen kun je jouw ramen optimaal beveiligen en zorgeloos genieten van een veilige leefomgeving.

Doorvalbeveiliging raam - Bescherming volgens Bouwbesluit normen

Volgens het Bouwbesluit 2012 is het verplicht om ramen te beveiliging waarvan het hoogteverschil tussen de vloer en een aangrenzende ondergrond meer dan 100 cm is. Bij bestaande bouw is dit 150 cm. Daarbij heeft het raam een te lage borstwerking en moeten ze beveiligd worden tegen het doorvallen van personen. Dit besluit geldt niet alleen voor ramen die open kunnen, maar ook voor ramen of glazen panelen die niet open kunnen. Onze Bouwbesluit doorvalbeveiliging voor ramen is ontworpen om te voldoen aan de strengste bouwbesluit normen. Hiermee zorg je ervoor dat jouw ramen veilig zijn en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Kies uit verschillende stijlen en kleuren doorvalbeveiliging die naadloos aansluiten bij jouw raamkozijnen.

Doorbeveiliging glas - Voorkom doorvalgevaar

Doorvalbeveiliging is niet alleen voor ramen die geopend kunnen worden maar ook voor glaspanelen. Bij nieuwbouw wordt bij hoge gebouwen doorvalveilig glas toegepast. Voor vaste ramen is dit volgens het Bouwbesluit voldoende. Bij bestaande bouw is doorvalbeveiliging voor glas essentieel om doorvalgevaar te voorkomen. Met onze doorvalbeveiliging voor ramen creëer je een veilige omgeving voor jouw gezin en voorkom je ongelukken.

Doorvalbeveiliging raam kopen - Een veilige investering

Bij Meubelbeslagonline kun je gemakkelijk en veilig doorvalbeveiliging voor ramen kopen. Onze webshop biedt een uitgebreid assortiment doorvalbeveiligingsproducten van topkwaliteit. Of je nu op zoek bent naar doorvalstangen , specifieke beveiligingsaccessoires of inbraakwering, bij ons vind je alles wat je nodig hebt.

Hoogwaardige doorvalbeveiliging met Secuguard

Ontdek onze Secuguard doorvalbeveiliging, die bekend staat om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze hoogwaardige doorvalbeveiligingsproducten zijn speciaal ontworpen om een optimale veiligheid te bieden voor jouw ramen. Bescherm jouw ramen met onze hoogwaardige doorvalbeveiliging en creëer een veilige omgeving in jouw huis.