Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten

Quick latchBezig met laden...
Quick Latch druksnapper - verzinkt
€4,09 €4,59
prijs per stuk
Quick-Latch druksnapper - bruin
€4,29 €6,79
prijs per stuk
Quick Latch druksnapper - messing
€4,99
prijs per stuk

Quick latch druksnapper

Al jaren zijn de Borsani quick latch druksnappers een begrip in de meubel- en interieurbouw. De Quick latch is de grotere broer van de mini-latch en geschikt voor zwaardere toepassingen. Deze druksluiting is veelzijdig inzetbaar en vooral geschikt voor het greeploos openen van deuren. Een greeploze keuken of kast zal een strakke en minimalistische uitstraling krijgen met deze rolsluiting. Daarnast zijn greeploze meubels makkelijker schoon te houden. Deze sluiting is leverbaar in drie uitvoeringen: messing, bruin en verzinkt. Alle drie zijn gemaakt van het materiaal staal. Door de verschillende uitvoeringen is er altijd een quick-latch die past bij het design van een meubel.

Quicklatch greeploze kasten

Het push-to-open systeem van de Quick-latch maakt het mogelijk om deurtjes greeploos te maken. Greeploze kasten voorzien van druksluitingen zorgen voor een minimalistische, strakke en moderne uitstraling. Wanneer je kiest voor een greeploze kast lijkt deze optisch groter. Dit is ideaal voor in kleine ruimtes zoals een camper of caravan. Een ander voordeel is dat greeploze kasten makkelijker schoon te houden zijn. Je hoeft immers niet om een greepje heen te werken. 

Druksluiting eenvoudig monteren

De montage van een Quicklatch druksluiting is zeer eenvoudig. Een Quick latch is een opschroefbare druksluiting. Dit betekend dat de sluiting met schroeven op een kast bevestigd kan worden. De quick latch wordt op het vaste deel van de kast bevestigd. De vangplaat wordt op de klep of kastdeur geplaatst.