Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €5,99* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 500.000 tevreden klanten
Meubelbeslag

Meubelbeslag

Meubelbeslag

Bij Meubelbeslagonline kunt u terecht voor allerlei soorten meubelbeslag. We hebben een heel groot assortiment, opgedeeld in overzichtelijke hoofdcategorieën. Denk aan scharnieren, klepbeslag, ladegeleiders, meubelpoten, meubelgrepen en -knoppen. Voor vrijwel elk project bieden wij de juiste producten aan: als u uw huidige meubels een nieuwe look wilt geven, als u het leuk vindt om antieke meubels op te knappen of als er noodzakelijk iets vervangen moet worden.

Scharnieren

In ons assortiment scharnieren kunt u voor elke toepassing terecht. Denk aan meubel-, kastdeur-, verstek-, piano-, klep-, kogellager scharnieren en nog meer. De meest verkochte scharnieren zijn de standaard keukenkast scharnieren, maar wij verkopen ook scharnieren voor meubeldeuren tot aan caravans en campers. Daarbij zijn er natuurlijk ook verschillende functies, zoals bijvoorbeeld softclose (geruisloos sluiten) en push to open (greeploos openen).

Klepbeslag

Ons aanbod klepbeslag is heel groot: zowel voor opgaande als neergaande kleppen verkopen wij verschillende klepscharnieren. Ook hierbij heeft u de optie om te kiezen voor geruisloos sluiten of greeploos openen. Naast de standaard kleppen kunt u bij ons ook terecht voor klep-zwenkbeslag, klep-liftbeslag en klep-vouwbeslag.

Ladegeleiders

De geleiders zorgen er voor dat alle laden soepel openen en dichtgaan. Een ladegeleider kan op alle plekken in huis worden gebruikt, zoals de badkamer en de keuken. Voor elke kamer is er een geschikte oplossing: softclose, bodemmontage, volledig uittrekbaar, push to open en/of laderails van kunststof.

Meubelpoten

In ons assortiment meubelpoten vindt u tafelpoten, kastpoten, zwenkwielen en meubelwielen, maar ook (metalen of kunststof) stelpoten voor de keuken. Ook verkopen wij plinthouders en plintprofielen voor keukenplinten van zowel 16 als 19 mm. Alle categorieën zijn in veel verschillende stijlen, maten en kleuren te bestellen.

Meubelgrepen en -knoppen

Een meubeldeur of keukendeur maakt u helemaal af met een mooie handgreep of deurknop. De grepen/ knoppen zijn in veel soorten, maten en materialen te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan de mat zwarte handgrepen, die passen bij een industrieel interieur. Maar u kunt ook kiezen voor de andere kleuren goud, messing en wit. Dit is een erg gemakkelijke manier om uw antieke, tweedehandse of gewoon nieuwe meubel hélemaal naar wens te maken.

Komt u er zelf niet uit, of kunt u het gewenste meubelbeslag niet vinden? Neem gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van merkneutraal advies.