Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Meubelbeslag

Meubelbeslag

Meubelbeslag

Meubelbeslagonline is dé plek om jouw online meubelbeslag te bestellen. Bij Meubelbeslagonline kun je terecht voor allerlei soorten meubelbeslag. We hebben een heel groot assortiment, opgedeeld in overzichtelijke hoofdcategorieën. Denk aan scharnieren, klepbeslag, ladegeleiders, meubelpoten, meubelgrepen en -knoppen. Voor vrijwel elk project bieden wij de juiste producten aan: als jij jouw huidige meubels een nieuwe look wilt geven, als je het leuk vindt om antieke meubels op te knappen of als er noodzakelijk iets vervangen moet worden. Of je nu opzoek bent naar modern, klassiek of antiek meubelbeslag: bij ons ben je aan het juiste adres.

Scharnieren

Één van de meest bekende soorten meubelbeslag zijn de scharnieren. In ons assortiment scharnieren kun je voor elke toepassing terecht. Denk aan meubel-, kastdeur-, verstek-, piano-, klep-, kogellager scharnieren en nog meer. De meest verkochte scharnieren zijn de standaard keukenkast scharnieren, maar wij verkopen ook scharnieren voor meubeldeuren tot aan caravans en campers. Daarbij zijn er natuurlijk ook verschillende functies, zoals bijvoorbeeld softclose (geruisloos sluiten) en push to open (greeploos openen).

Klepbeslag

Ons aanbod klepbeslag is heel groot: zowel voor opgaande als neergaande kleppen verkopen wij verschillende klepscharnieren. Ook hierbij heb je de optie om te kiezen voor geruisloos sluiten of greeploos openen. Naast de standaard kleppen kun je bij ons ook terecht voor klep-zwenkbeslag, klep-liftbeslag en klep-vouwbeslag. Wil jij jouw kast compleet maken met ander kast beslag? neem dan eens een kijkje bij onze deurdempers of kastophangers.

Ladegeleiders

De geleiders zorgen er voor dat alle laden soepel openen en dichtgaan. Een ladegeleider kan op alle plekken in huis worden gebruikt, zoals de badkamer en de keuken. Voor elke kamer is er een geschikte oplossing: softclose, bodemmontage, volledig uittrekbaar, push to open en/of laderails van kunststof.

Meubelpoten

In ons assortiment meubelpoten vind je tafelpoten, kastpoten, zwenkwielen en meubelwielen, maar ook (metalen of kunststof) stelpoten voor de keuken. Ook verkopen wij plinthouders en plintprofielen voor keukenplinten van zowel 16 als 19 mm. Alle categorieën zijn in veel verschillende stijlen, maten en kleuren te bestellen.

Meubelgrepen en -knoppen

Een meubeldeur of keukendeur maak je helemaal af met een mooie handgreep of deurknop. De grepen/ knoppen zijn in veel soorten, maten en materialen te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan de mat zwarte handgrepen, die passen bij een industrieel interieur. Maar je kunt ook kiezen voor de andere kleuren goud, messing en wit. Dit is een erg gemakkelijke manier om jouw antieke, tweedehandse of gewoon nieuwe meubel hélemaal naar wens te maken. Kom je er zelf niet uit, of kun je het gewenste meubelbeslag niet vinden? Neem gerust contact met ons op, wij voorzien je graag van merkneutraal advies.
Door ons one-stop-shopping concept vind je al het meubel beslag online op één adres.