Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Ladegeleiders / Blum ladegeleiders

Blum ladegeleiders

Blum ladegeleiders

Meubelbeslagonline levert het gehele assortiment Blum ladegeleiders. Naast de Blum Tandembox ladegeleiders voor Antaro laden leveren wij de Blum Tandem en Movento. De laatstgenoemde Blum lade geleiders zijn geschikt voor houten laden. Het maken van een houten ladebak is relatief eenvoudig. Zowel de Blum Movento als de Blum Tandem ladegeleider is voorzien van Blumotion (softclose) sluiting. Deze sluiting zorgt voor een geruisloze sluiting.

Blum lade geleiders voor greeploze laden

De Blum Movento Tip-On is het meest geschikte type Blum geleider voor laden die greeploos geopend moeten kunnen worden. De lade kan eenvoudig geopend worden simpelweg door op het front te drukken. Bij het sluiten zal de lade handmatig dicht gedrukt moeten worden. Bij Blum lade geleiders wordt deze functie 'tip-on' genoemd. De Blum tip-on ladegeleider is leverbaar in de 40 en 60 kg uitvoering. Blum tip on ladegeleiders leveren wij in diverse formaten van 250 mm tot en met 750 mm. 

Blum Tip-On + Blumotion ladegeleider

Wil je liever een lade die greeploos te openen is en gedempt (softclose) zal sluiten? Kies dan voor de Blum Movento-S. De Blum Movento-S is in de basis een softclose ladegeleider. Deze blum lade geleider is echter in combinatie met de optionele Tip-On Blumotion eenheid greeploos te openen. De softclose functie zal tijdens het dicht doen zorgen voor een geruisloze sluiting.De bijbehorende synchronisatiestang zal zorgen voor een gelijkmatige opening.

Blum ladegeleiders demonteren

Wil je graag ladegeleiders van Blum demonteren? Bij het verwijderen van deze ladegeleiders is het belangrijk om de juiste stappen te volgen om schade aan de lades of kasten te voorkomen. We delen graag enkele handige tips en instructies voor het demonteren van Blum ladegeleiders. Voordat je begint met het demonteren van de Blum ladegeleiders, moet je eerst de lade uit de kast halen. Schuif de lade helemaal uit en til deze voorzichtig uit de ladegeleiders en de kast. De lade komt los van de ladegeleiders door de hendels op de onderkant van de ladegeleider in de drukken. Zorg ervoor dat je de inhoud van de lade leegmaakt voordat je deze verwijdert. Blum ladegeleiders worden meestal bevestigd met schroeven aan zowel de lade als de kast. Gebruik een schroevendraaier om de schroeven waarmee de ladegeleiders aan de lade zijn bevestigd los te draaien. Zorg ervoor dat je de schroeven veilig opbergt, zodat je ze later (indien gewenst) gemakkelijk kunt terugplaatsen wanneer je de lade weer in de kast wilt monteren.