Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten

Schuifpui beveiligingBezig met laden...
SecuBar positioneerhouder voor Basic schuifpui- en schuifraam beveiliging - zilvergrijs
€9,69
prijs per stuk
SecuBar positioneerhouder voor Basic schuifpui- en schuifraam beveiliging - zwart
€9,69
prijs per stuk
SecuBar schuifpui beveiliging Basic - 1430 mm - zilvergrijs
€83,89
prijs per stuk
SecuBar schuifpui beveiliging Basic - 1430 mm - zwart
€85,99
prijs per stuk
SecuMax schuifpui slot - serie 807 - wit
€32,39
prijs per stuk

Bescherm jouw woning met schuifpui beveiliging

Schuifpuien hebben veel voordelen. Je hebt veel licht in huis en kunt de schuifpui in de zomer lekker openzetten. Schuifpuien komen echter vaak ook met een groot nadeel: ze hebben een slechte inbraakwering. We begrijpen hoe belangrijk het is om je huis te beschermen tegen ongewenste indringers. Daarom bieden we een reeks hoogwaardige oplossingen aan om jouw schuifpui optimaal te beveiligen.

Ontdek Secumax: Jouw partner in inbraakwering

Een van onze toonaangevende merken in schuifpui beveiliging is Secu. Met hun veiligheidsoplossingen bieden ze een scala aan producten om jouw complete woning te beschermen. Een aantal oplossingen zijn speciaal ontworpen om schuifpuien te beveiligen. Van extra Secumax schuifpui sloten tot speciaal ontworpen Secubar schuifpuibeveiliging, Secu heeft het allemaal.

Het Secumax schuifpuislot is vrijwel onzichtbaar en voldoet aan zowel het Politiekeurmerk Veilig Wonen als aan de SKG. Het slot heeft maar twee bevestigingspunten wat minder werk betekent bij de montage en minder gaten in jouw schuifpui. De slotpen is lang en beweeglijk, waardoor deze altijd stevig in de rails kan worden vastgezet. Bovendien is deze optie voordeliger dan een traditioneel balkslot. Houd er rekening mee dat voor schuifpuien groter dan 150x150 cm, om te voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen, altijd 2 sloten moeten worden gemonteerd: één bovenaan en één onderaan. Wees er wel van bewust dat het bedienen van het bovenste slot wellicht minder handig is dan het gebruik van een balkslot.

Inbraakbeveiliging voor jouw schuifpui

De inbraakbeveiliging van jouw schuifpui is van groot belang. Met onze hoogwaardige producten kun je met een gerust hart weten dat jouw huis goed beschermd is. Onze schuifpui beveiligingsproducten bieden effectieve oplossingen die jouw huis helpen beschermen tegen ongeoorloofde toegang.

Extra slot voor jouw schuifpui

Als aanvulling op jouw bestaande schuifpuibeveiliging bieden wij extra sloten aan die specifiek zijn ontworpen voor schuifpuien. Deze sloten voegen een extra laag veiligheid toe, waardoor jouw schuifpui nog beter beschermd is tegen onbevoegde toegang. Deze sloten zijn de Secumax en het Secubar balkslot.

Bij Meubelbeslagonline begrijpen we het belang van een veilig thuis. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment schuifpui beveiligingsproducten aan, zodat jij met vertrouwen kunt genieten van de rust en zekerheid die jouw huis verdient. Of je nu op zoek bent naar extra sloten voor je schuifpui, beveiligingsstrips of andere innovatieve oplossingen, we hebben producten die aan jouw wensen voldoen.