Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Kastinrichting / Opklapbedden

OpklapbeddenBezig met laden...
Horizontaal opklapbed - 200 x 90 cm - eenpersoons
€1295,49
prijs per stuk
Verticaal opklapbed - 200 x 90 cm - eenpersoons
€1290,89
prijs per stuk
Verticaal opklapbed tweepersoons: meerdere maten
€1530,99
prijs per stuk
Opklapbed horizontaal - eenpersoons - hoogslaper
€1416,00 €1516,00
prijs per stuk
Bed-combi beslag Tavoletto - 200 x 90 cm
€438,79
prijs per stuk
Verticaal opklapbed 160 x 200 mm - tweepersoons
€2413,39
prijs per stuk
Magnetische snapper voor bedden
€190,49
prijs per stuk

Opklapbedden

Heb je beperkt de ruimte, maar wil je toch een graag een bed kunnen plaatsen in de ruimte? Dan zijn opklapbedden de perfecte uitkomst. Doorat de opklapbedden het mogelijk maken om een bed volledig op te klappen tegen of in de muur kun je de ruimte voor andere doeleinde gebruiken zolang het bed niet nodig is. Ideaal voor een studentenkamer, een vakantiehuis, een studio of een logeerkamer waar het bed slechts incidenteel gebruikt zal gaan worden. Opklapbedden kunnen online gekocht worden bij MeubelbeslagOnline, in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er verticale opklapbedden en horizontale opklapbedden verkrijgbaar. De verticale opklapbedden staat met de korte zijde van het bed tegen of in de wand, waardoor het bed in de lengte omhoog geklapt zal worden. De horizontale opklapbedden bevinden zich met de lange zijde tegen of in de wand en worden dus in de breedte omhoog geklapt. Of je een verticaal of een horizontaal opklapbed nodig hebt hangt af van de ruimte die er is om het bed tegen of in de wand te plaatsen en de hoogte van de ruimte die benut kan worden om het bed op te klappen. Van de opklapbedden in deze categorie wordt het beslag, en daarmee de basis, voor de opklapbedden geleverd. Hierbij kun je denken aan het draaibeslag, de poten en de lattenbodem. In enkele gevallen kan de ombouw ook worden meegeleverd. Lees de omschrijvingen bij de opklapbedden daarom goed door, zodat je weet wat je nog nodig hebt om het opklapbed uiteindelijk te perfectioneren.
 

Opklapbedden eenpersoons en tweepersoons

Opklapbedden worden in twee varianten geleverd: de eenpersoons opklapbedden en de tweepersoons opklapbedden. De eenpersoons opklapbedden zijn gemiddeld 200 x 90 cm en de tweepersoons opklapbedden zijn veelal 200 x 140 cm of 200 x 160 cm. Houd er bij het bestellen van een eenpersoons of tweepersoons opklapbed rekening mee dat bij deze afmetingen de ruimte voor de benodigde ombouw nog niet zijn meegenomen. Wanneer je de ruimte op gaat meten en een opklapbed uit wilt kiezen, houd dan dus rekening met extra ruimte aan alle zijden om de ombouw te kunnen realiseren.

Bedbeslag opklapbedden

MeubelbeslagOnline zou MeubelbeslagOnline niet zijn als we niet het juiste bedbeslag voor opklapbedden zouden hebben. In de categorie opklapbedden vind je daarom onder andere ook bed-combi beslag Tavoletto voor opklapbedden en magnetische snappers voor (opklap)bedden. Voor meer bedbeslag kun je een kijkje nemen in de online catalogus vol met bedbeslag.