Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €5,99* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 500.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Meubelpoten / Tafelpoten

TafelpotenBezig met laden...
Tafelpoot 710 mm zwart
€22,29
prijs per stuk
Tafelpoot 710 mm chroom
€21,49
prijs per stuk
Tafelpoot 710 mm zilver
€21,49
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Tafelpoot verchroomd gepolijst
€26,89
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Tafelpoot zwart glanzend
€26,39
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Tafelpoot RVS-kleurig
€23,79
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Tafelpoot wit
€26,39
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Tafelpoot wit aluminium
€32,59
prijs per stuk
Tafelpoot 710x60 mm, verchroomd gepolijst
€24,39
prijs per stuk

Kleuren tafelpoten

Op zoek naar nieuwe tafelpoten voor uw DIY-project? Of wilt u de huidige poten vervangen? Wij verkopen tafelpoten in verschillende stijlen; er is voor elk interieur een passende tafelpoot. In onderstaand assortiment bieden wij verschillende stijlen aan: metaal, staal, rvs, chroom, hout en zwart en blank gelakt.

De (tafel)poten zijn in verschillende stijlen te bestellen: metaal, staal, rvs, chroom, hout en zwart en blank gelakte tafelpoten. De keuze hierin is geheel afhankelijk van uw voorkeur en interieurstijl. Zo passen de zwarte tafelpoten goed bij de huidige trends zoals het industriële interieur met zwarte accenten.

Hoogte van de tafelpoten

U heeft de keuze uit verschillende hoogtes. Zo hebben wij kortere tafelpoten van 50mm bouwhoogte, maar ook hogere poten tot 900 mm. De meesten zijn verstelbaar, oftewel te verhogen/ verlagen naar de gewenste tafelhoogte. Wilt u juist poten die niet verstelbaar zijn? Kijk goed naar de specificaties die u onderaan elk product kunt vinden, of neem contact met ons op.

Toepassingen van tafelpoten

De kortere varianten zijn ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld een salontafel of een kinderspeeltafel. De andere poten zijn met name geschikt voor het maken van een bureau, eettafel, ronde tafel en/of tuintafel. Vrijwel alle tafels zijn te combineren met onze tafelpoten. Er is keuze uit verschillende stijlen en kleuren, zo is er voor elke vorm tafelblad een passende poot te vinden! Voor de industriële tafelpoten hebben wij een aparte categorie gemaakt zodat u bijv. uw salontafel een industriële look kan geven.

Inklapbaar

In ons assortiment zitten enkele inklapbare tafelpoten, ideaal voor de campingtafel of een klaptafel bij incidenteel gebruik. Handig voor zowel binnen als buiten. Alle varianten hebben een hoogteverstelling van +15 mm.

Bent u op zoek naar een specifiek product, of kunt u geen keuze maken? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op voor onafhankelijk advies.