Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Meubelpoten / Tafelpoten

TafelpotenBezig met laden...
Verstelbare tafelpoot zwart rond - 710 mm
€22,29
prijs per stuk
Verstelbare tafelpoot chroom rond - 710 mm
€21,49
prijs per stuk
Verstelbare tafelpoot zilver rond, 710 mm
€21,49
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Tafelpoot verchroomd gepolijst
€26,89
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Tafelpoot zwart glanzend
€26,39
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Tafelpoot RVS-kleurig
€23,79
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Tafelpoot wit
€26,39
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Tafelpoot wit aluminium
€32,59
prijs per stuk
Tafelpoot verchroomd gepolijst - 710 x 60 mm
€29,59
prijs per stuk

Meubelpoten en meubelwielen

Meubelpoten in alle soorten en maten vind je op onze webshop. Poten voor meubels kopen is bij ons dan ook zeker geen straf. Jij bepaalt de kleur, de prijs en het materiaal van de meubelpoten. Zo zijn meubelpoten van zwart staal erg populair, maar ook zwarte meubelpoten van andere materialen zijn in trek. Voor zware kwaliteit meubelpoten kan er ook gekozen worden voor metalen stelpoten. De poten zijn geschikt voor tv-meubels, kasten, tafels en alle andere meubels in huis. Alle meubelpoten binnen ons meubelbeslag zijn gegarandeerd van goede kwaliteit en worden snel aan huis geleverd. De meubelpoten kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Sommige meubelpoten kunnen geschroefd worden, terwijl anderen meer verbindingsbeslag nodig hebben. Bij iedere meubelpoot wordt daarom aangegeven welk materiaal is inbegrepen bij de meubelpoot en wat je verder nog nodig hebt om de meubelpoot te kunnen bevestigen. Enkele varianten moeten voor het vastschroeven worden ingeperst. Inbouw meubelwielen nemen minder ruimte in beslag en zijn daarom uitermate geschikt voor het gebruik onder schuifdeuren. Door de montage laag bij de grond zijn ze vaak niet of nauwelijks zichtbaar. Daarnaast voegt een inbouw meubelwiel vrijwel geen hoogte aan een kast of stoel toe.

Verstelbare poten voor meubels

Wil je de meubelpoten tot op de mm zelf kunnen stellen? Dan hebben we een ruime keuze aan verstelbare poten voor meubels. Vooral in de keuken worden stelpoten veel gebruikt, maar ook voor kasten en bureaus bestaan stelpoten. Je kunt dan ook kiezen uit speciale stelpoten voor in de keuken, metalen stelpoten en extra voordelige stelpoten. Tevens levert het topmerk Häfele eigen Axilo stelpoten. Op deze manier kun je gaan voor de meubelpoot die voldoet aan al jouw wensen op het gebied van kleur, materiaal en mate van verstelbaarheid.

Meubelwielen

Meubelwielen zijn ideaal wanneer een meubelstuk vaak verschoven moet worden. Als je meubels zonder wieltjes verschuift, kan het zijn dat deze over de vloer krassen. Het juiste soort meubelwiel voorkomt beschadigingen aan de vloer en aan het meubel. Ons assortiment meubelwielen bestaat uit wieltjes in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij verkopen onder andere meubelwielen zwart, grijs (antractiet) en wit van kleur. Op zoek naar een andere kleur of meubelwielen met rem? Kijk dan eens naar onze zwenkwielen. Omdat wij meubelwielen leveren met een hard en een zacht loopvlak, is er voor iedere vloersoort een geschikt meubelwiel te vinden. Voor welke vloersoort een meubelwiel geschikt is hangt vooral af van de hardheid van het wiel. Harde meubelwielen zijn het meest geschikt op zachtere ondervloeren, zoals tapijt en vinyl. Bij gebruik op laminaat kunnen het beste meubelwielen met een zacht loopvlak gebruikt worden. Deze meubelwielen voor harde vloeren zijn vaak voorzien van een zachte PU laag, die ervoor zorgt dat het wiel zacht en streeploos over de vloer rolt.

Stoelwielen

Met stoelwielen maak je jouw stoel eenvoudig in alle richtingen verplaatsbaar. Dit is niet alleen ideaal bij een tafel of bureau, maar ook tijdens het schoonmaken. Stoel wieltjes met rem zijn ideaal wanneer je graag stevig zit, maar de stoel wel regelmatig verplaatst moet worden. Ook bij schuine ondergronden zijn zwenkwielen en stoelwielen met rem dé oplossing. Op aflopende ondergronden is de kans namelijk groot dat een stoel met wieltjes gaat rollen. Dit kan erg gevaarlijk zijn. De rem van een stoelwiel is vaak eenvoudig met de voet te vergrendelen of ontgrendelen. Na het ontgrendelen is de stoel met zwenkwielen weer verrijdbaar.

Industriële zwenkwielen

Industriële zwenkwielen zijn stevig en hebben over het algemeen een hoog draagvermogen. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor het gebruik in de industrie. Denk eens aan wieltjes onder de werkbank in de werkplaats of onder een zware trolley in het magazijn. Vooral het draagvermogen, de stevigheid en een soepele rolbeweging zijn zaken die je belangrijk vindt bij een industrieel zwenkwiel. Een industrieel zwenkwiel is over het algemeen groter van formaat en heeft vaak een hoger draagvermogen dan design zwenkwielen of stoelwielen. In sommige gevallen is het fijn als een object stevig op zijn plaats blijft staan. Bijvoorbeeld om veiligheid te garanderen bij schuine ondergronden. De kans dat een object dan uit zichzelf gaat rollen is vrij groot. Dit kan erg gevaarlijk zijn. Industriële zwenkwielen met rem zijn hiervoor de ideale oplossing. Vrijwel elke serie industriële zwenkwielen beschikt over een variant met rem. Zijn de looks juist wél belangrijk? Dan zijnde design meubelwielen waarschijnlijk een betere keuze.