Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €5,99* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 500.000 tevreden klanten
Deurbeslag / Kierstandhouder

KierstandhouderBezig met laden...
Kierstandhouder, messingkleurig
€28,59
prijs per Stuk
Kierstandhouder ZWART
€29,89
prijs per Stuk
Kierstandhouder verchroomd
€12,19
prijs per Stuk
Rechte haak kierstandhouder verchroomd
€2,79
prijs per Stuk
Deurketting met slot Verchroomd
€29,89
prijs per stuk
Deurketting Messing Gepolijst
€7,99
prijs per stuk
Deurketting Messing Verchroomd
€8,19
prijs per stuk
Intersteel SKG kierstandhouder binnendraaiend Curve RVS gepolijst
€52,99
prijs per stuk
Intersteel SKG kierstandhouder 480052 Curve naar buitendraaiend RVS
€62,19
prijs per stuk
Intersteel SKG kierstandhouder 480050 Curve naar binnendraaiend RVS
€48,39
prijs per stuk
SecuMax kierstandhouder deur binnendraaiend RVS
€47,89
prijs per stuk
SecuMax kierstandhouder deur buitendraaiend RVS
€47,89
prijs per stuk

Kierstandhouders voor deuren

Een kierstandhouder regelt dat u de deur op een kiertje kunt openen zonder dat er iemand van buitenaf zomaar binnen kan komen. Een stukje extra veiligheid dus, aangezien u nu de deur niet volledig hoeft te openen om te kunnen controleren wie er voor de deur staat. Daarnaast is het mogelijk om de kierstandhouder op een ventilatiestand te zetten voor een beetje frisse lucht in huis. Op die manier kunt u binnen toch genieten van de frisse lucht en hoeft de deur niet meer wagenwijd open te blijven staan. Onze kierstandhouders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder de zwarte variant, de messing variant of de verchroomde variant. Een zwarte kierstandhouder kan een subtiele, moderne toevoeging zijn waar een messingkleurige kierstandhouder juist voor een luxere look zorgt.

Kierstandhouder op de deur monteren

Kierstandhouders worden op de deur gemonteerd. Dit gebeurt tussen het kozijn en de deur zelf. Mocht u nu twijfelen over de beste kierstandhouder voor uw deur? Dan kunt u bij al onze producten een productspecificatie vinden die omschrijft hoe de kierstandhouder gemonteerd kan worden, wat de exacte afmetingen zijn en voor welke soort deur de houder geschikt is. Komt u er dan nog niet helemaal uit, dan mag u ons altijd even bellen voor advies. Onze medewerkers denken dan graag even met u mee over de beste deurbeveiliging voor uw specifieke situatie.

Kierstandhouders voor ramen

Naast kierstandhouders voor deuren bestaan er ook kierstandhouders voor ramen. En natuurlijk zijn deze bij ons te bestellen. Met de kierstandhouders voor ramen kunt u de ramen veilig op een kier laten staan wanneer u even van huis gaat, zonder dat u meer kans maakt op inbraak. Er zijn kierstandhouders te bestellen voor binnendraaiende ramen, buitendraaiende ramen en zelfs voor draaikiepramen kunt u bij ons terecht. Bekijk voordat u gaat bestellen dus even goed naar het soort raam waarvoor u een kierstandhouder nodig heeft. U kunt alle kierstandhouders voor ramen op onze webshop bekijken.