Projecten
Al 416.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Meubelbeslag / Kastsloten / Drukknopsluiting

Drukknopsluiting

Drukknopsluiting systeem 

Deze drukknopsluitingen zijn met één simpele druk op de knop te openen en te sluiten. Door de drukknop in te drukken zal het slot vergrendeld worden. Na nogmaals drukken zal de knop naar buiten komen waarna deze als kastknop kan dienen om een kastdeur of lade te openen.

Om een drukknopsluiting te bestellen is het noodzakelijk om 3 onderdelen te bestellen. Naast het opschroefslot heeft u een rozet en een drukknop nodig. De rozetten zijn leverbaar voor deurdiktes van 16 en 19 mm. De drukknoppen en rozetten zijn leverbaar in mat chroom, gepolijst chroom en glanzend/gepolijst messing.

Meubelbeslag camper, boot en caravan

Drukknop sluitingen zijn uitermate geschikt voor deuren, kasten en lades in een camper, caravan of boot. Met de drukknopsluitingen zorgt u ervoor dat de inventaris in de lades en kasten blijft wanneer de boot of caravan schuiner komt te staan of te liggen. Ook tijdens het rijden zal een kast of lade voorzien van een drukknop in de caravan of camper gesloten blijven. Ook voor ander caravan beslag bent u bij ons op het juiste adres. Zo verkopen wij onder andere compacte caravan scharnieren.