Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Kastsloten / Drukknopsluiting

DrukknopsluitingBezig met laden...
Complete set
Drukknopslot bruin - inclusief rozet en drukknop
€7,09
prijs per stuk
Complete set
Drukknopslot mini vernikkeld - inclusief rozet en sluitplaat
€8,89
prijs per stuk
Complete set
Drukknop wc-sluiting bruin - voor toilet/douchedeuren
€11,79
prijs per stuk
Complete set
Drukknopslot mini bruin - inclusief rozet en sluitplaat
€7,79
prijs per stuk
Complete set
Drukknopsluiting kunststof
€5,29
prijs per stuk
Opschroefslot voor drukknopsluiting - kunststof - bruin
€2,79
prijs per stuk
Opschroefslot voor drukknopsluiting - kunststof - wit
€2,69
prijs per stuk
Opschroefslot voor drukknopsluiting - kunststof
€4,29
prijs per stuk
Opschroefslot voor drukknopsluiting - kunststof - zink
€8,19
prijs per stuk
Rozet messing gepolijst - chroom - 19 mm
€5,89
prijs per stuk
Rozet messing gepolijst - chroom - 16 mm
€4,39
prijs per stuk
Rozet kunststof mat - vernikkeld - 19 mm
€2,49
prijs per stuk
Rozet kunststof mat - vernikkeld - 16 mm
€2,49
prijs per stuk
Drukknop messing gepolijst - chroom - 13-19 mm
€4,99
prijs per stuk
Rozet verchroomd mat - kunststof - 16 mm
€3,29
prijs per stuk
Rozet verchroomd mat - kunststof - 19mm
€3,29
prijs per stuk
Rozet gepolijst vernikkeld - kunststof - 16 mm
€3,29
prijs per stuk
Rozet verchroomd gepolijst - kunststof - 16 mm
€3,29
prijs per stuk
Rozet wit - kunststof - 16 mm
€2,59
prijs per stuk
Rozet lichtgrijs - kunststof - 16 mm
€2,59
prijs per stuk
Rozet donkergrijs - kunststof - 16 mm
€2,59
prijs per stuk
Rozet bruin - kunststof - 16 mm
€2,49
prijs per stuk
Rozet zwart - kunststof - 16 mm
€2,59
prijs per stuk
Rozet vernikkeld mat - kunststof - 13 mm
€2,59
prijs per stuk
Rozet verchroomd gepolijst - kunststof - 13 mm
€2,49
prijs per stuk
Drukknop kunststof - vernikkeld mat - 13-19 mm
€3,29
prijs per stuk
Drukknop kunststof - verchroomd mat - 13-19 mm
€3,29
prijs per stuk
Drukknop kunststof - verchroomd gepolijst - 13-19 mm
€3,29
prijs per stuk
Drukknop kunststof - wit 13-19 - mm
€2,69
prijs per stuk
Drukknop kunststof - lichtgrijs - 13-19 mm
€2,69
prijs per stuk
Drukknop kunststof - donkergrijs - 13-19 mm
€2,69
prijs per stuk
Drukknop kunststof - bruin - 13-19 mm
€2,59
prijs per stuk
Drukknop kunststof - zwart 13-19 mm
€2,99
prijs per stuk

Drukknopsluiting systeem 

Deze drukknopsluitingen zijn met één simpele druk op de knop te openen en te sluiten. Door de drukknop in te drukken zal het slot vergrendeld worden. Na nogmaals drukken zal de knop naar buiten komen waarna deze als kastknop kan dienen om een kastdeur of lade te openen. Om een drukknopsluiting te bestellen is het noodzakelijk om 3 onderdelen te bestellen. Naast het opschroefslot heb je een rozet en een drukknop nodig. De rozetten zijn leverbaar voor deurdiktes van 16 en 19 mm. De drukknoppen en rozetten zijn leverbaar in mat chroom, gepolijst chroom en glanzend/gepolijst messing.

Complete drukknopsluitingen

Ben je op zoek naar een complete drukknopsluiting, waarbij alle benodigdheden in één keer worden meegeleverd? Dan is één van onze drukknopsloten voor jou de beste keuze. Deze complete sets worden geleverd in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld een drukknopsluiting van kunststof of van vernikkeld materiaal. Daarnaast kun je kiezen uit meerdere kleuren en maten.

Drukknoppen

Drukknoppen zijn een essentieel onderdeel van een met drukknop of drukknopsluitingen. Je kunt enkel de drukknop van het oude slot vervangen of ervoor kiezen om een volledig nieuw slot te installeren. Ga je voor het laatste, dan heb je een opschroefslot, drukknop, rozet en montagemateriaal nodig. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar. De toplaag van de drukknoppen is gepolijst of vermessingd voor een mooie afwerking. Zo past een grijze of zilverkleurige drukknop mooi bij de klassiekere, witte meubels en deuren. Dit terwijl een goudkleurige drukknop met glans een originele, moderne of zelfs retro uitstraling kan creëren.

Häfele opschroefsloten

Onze opschroefsloten zijn van het merk Häfele. Met Häfele opschroefsloten ben je gegarandeerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Häfele levert dan ook vele producten die geschikt zijn voor toepassing in caravan, camper of boot. Maar ook voor klussen in huis is het een fijn merk om mee te werken. De Häfele opschroefsloten worden zowel van zink als van kunststof gemaakt, zodat je zelf de uitvoering kunt kiezen die het beste bij jouw wensen past. De naam zegt het al, maar je monteert de opschroefsloten eenvoudig met enkele schroeven. Bij de complete drukknopsluitingen zijn deze schroeven inbegrepen, maar bij de losse opschroefsloten en andere onderdelen moet je er rekening mee houden dat deze niet worden meegeleverd. 

Rozetten

Een rozet is een essentieel onderdeel van een opschroefslot of drukknopslot. Niet alleen zorgt het voor een nette afwerking, ook is een rozet nodig om het slot goed te kunnen monteren. Het rozet verbindt de drukknop namelijk met het sluitingsmechanisme. Door een gat in de lade of in de deur te boren ontstaat er ruimte voor het rozet. Deze plaats je vervolgens in de lade of deur. Aan de achterkant kan dan de sluitplaat of het opschroefslot worden gemonteerd. Aan de voorkant van deur of lade kan de drukknop in het rozet worden geplaatst. Er zijn rozetten in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar via onze webshop, bijvoorbeeld van kunststof of van messing. Het mooiste is natuurlijk om de kleur van het rozet aan de laten sluiten bij de kleur van de drukknop, zodat er een eenheid ontstaat.

Afmetingen rozetten in verhouding tot sloten

Kijk bij het kiezen van een rozet goed naar de afmetingen van het rozet, maar ook naar de afmetingen van de drukknop en het slot. Sluiten de afmetingen van de onderdelen niet bij elkaar aan? Dan zal het onmogelijk zijn om het slot correct te monteren. Bij alle producten worden specificaties getoond, zodat je de onderdelen goed op elkaar af kunt stemmen bij de bestelling. Natuurlijk kun je ook een compleet drukknopslot bestellen, zodat je alle onderdelen als passende set aan huis geleverd krijgt. Wil je wel graag onderdelen apart van elkaar bestellen en twijfel over de maatvoering? Neem dan even contact op, zodat we met je mee kunnen kijken.

Meubelbeslag camper, boot en caravan

Drukknop sluitingen zijn uitermate geschikt voor deuren, kasten en lades in een camper, caravan of boot. Maar ook voor wc-deuren worden drukknopsloten vaak ingezet. De drukknop wc-sluiting wordt geleverd inclusief rozet en drukknop en is geschikt voor zowel toiletdeuren als douchedeuren.Met de drukknopsluitingen zorg je ervoor dat de inventaris in de lades en kasten blijft wanneer de boot of caravan schuiner komt te staan of te liggen. Ook tijdens het rijden zal een kast of lade voorzien van een drukknop in de caravan of camper gesloten blijven. Ook voor ander caravan beslag ben je bij ons op het juiste adres. Zo verkopen wij onder andere compacte caravan scharnieren.