Projecten
Al 479.000 tevreden klanten
Gratis verzending boven €99*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle verzending!
Meubelbeslag / Kastsloten / Strong kastsloten

Strong kastslotenBezig met laden...
Wisselkern gelijksluitend met 2 sleutels
€4,69
prijs per stuk
Hoofdsleutel voor sleutelnummers S0001 tot en met S0020
€4,29
prijs per stuk
Demontagesleutel voor sleutelnummers S0001 tot en met S0020
€4,29
prijs per stuk
Sluitplaat voor meubelsloten
€0,59
prijs per stuk
Kastslot linksdraaiende deur met nachtschoot
€4,99
prijs per stuk
Kastslot rechtsdraaiende deur met nachtschoot
€4,99
prijs per stuk
Ladeslot
Ladeslot met nachtschoot
€4,99
prijs per stuk
Hevelslot met bevestigingsplaat
€4,69
prijs per stuk
Hevelslot met bevestigingsplaat en haak-sluithevel
€4,69
prijs per stuk
Schuifdeurslot voor kastdeuren
€3,99
prijs per stuk

Kastsloten Strong met losse cilinder

Wanneer je op zoek bent naar veilige en betrouwbare kastsloten dan zijn kastsloten met losse cilinders een uitstekende keuze. Deze sloten zijn voorzien van een losse cilinder die eenvoudig vervangen kan worden. Met kastsloten kun je jouw kasten veilig afsluiten en voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot jouw waardevolle spullen.

Voordelen van kastsloten met losse cilinder

Een groot voordeel van dit type kastslot is dat de cilinders verschillend sluitend leverbaar zijn. Dit betekend dat elke cilinder een andere sleutel heeft. Op deze manier kun je meerdere kasten voorzien van telkens een andere cilinder. Bij het bestellen van de cilinders kun je selecteren welk slotnummer je wilt ontvangen. Wanneer je kiest voor meerdere cilinders met hetzelfde slotnummer dan zullen deze met dezelfde sleutel geopend kunnen worden.

Een ander voordeel van kastsloten met losse cilinders is dat je deze kunt integreren in een master key systeem. Hierdoor kun je met 1 hoofdsleutel alle sloten openen. Dit is ideaal voor situaties waarbij meerdere kasten of lockers naar elkaar staan. Denk hierbij aan kluisjes van zwembaden en sportaccomodaties. 

Wij leveren kastsloten voor zowel linksdraaiende als rechtsdraaiende deuren. Daarnaast kun je een slot bestellen voor laden. Wil je liever een hevelslot? Dat is ook geen probleem, wij hebben twee soorten hevelsoten in ons assortiment. Voor alle kastsloten geldt dat deze voorzien kunnen worden van een losse cilinder. Mocht je de cilinder om wat voor reden dan ook moeten vervangen dan kun je gewoon een nieuwe bestellen. Met de demontagesleutel kun je de cilinder eenvoudig demonteren en de nieuwe weer monteren.