Projecten
Al 442.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Tuin / Ongediertebestrijding

OngediertebestrijdingBezig met laden...
Bijenbekje stootvoegrooster 50 mm RVS
€0,89
prijs per stuk
Bijenbekje stootvoegrooster 50 mm RVS 10 stuks
€8,79
prijs per 10 stuks
Bijenbekje stootvoegrooster 50 mm RVS Antraciet
€1,99
prijs per stuk
Bijenbekje stootvoegrooster 50 mm RVS Antraciet 10 stuks
€18,99
prijs per 10 stuks
Bijenbekje stootvoegrooster 70 mm RVS
€1,09
prijs per stuk
Bijenbekje stootvoegrooster 70 mm RVS 10 stuks
€9,89
prijs per 10 stuks
Bijenbekje stootvoegrooster 70 mm RVS Antraciet
€2,19
prijs per stuk
Bijenbekje stootvoegrooster 70 mm RVS Antraciet 10 stuks
€20,89
prijs per 10 stuks
Mollenklem
€3,99
prijs per stuk
Mollenverjager solar
€5,99
prijs per stuk
Muizenval (2 stuks)
€2,99
prijs per 2 stuks
Muizenval diervriendelijk
€2,69
prijs per stuk
RVS spouwvoegrooster 50 mm
€1,15
prijs per stuk
RVS spouwvoegrooster 70 mm
€1,25
prijs per stuk
Slakkenborstel 100 cm (4 stuks)
€21,19
prijs per 4 stuks
Slakkenval (2 stuks)
€3,69
prijs per 2 stuks
Wespenval
€4,19
prijs per stuk

Ongediertebestrijding

Heb je last van ongedierte in je huis of tuin? Dan wil je hier zo snel mogelijk vanaf. Gelukkig hebben wij verschillende ongediertebestrijdingsproducten die je kunnen helpen om dit probleem op te lossen. Of je nu last hebt van muizen, wespen, mollen, slakken of andere dieren, wij hebben een passende oplossing voor je.

Muizenbestrijding: houd je huis muisvrij

Muizen zijn schadelijk voor je huis en interieur en kunnen ziektes overbrengen. Wil je hier snel vanaf? Dan hebben wij verschillende muizenbestrijdingsproducten die je kunnen helpen. Onze muizenval is een effectieve manier om muizen te vangen. Wil je liever geen muizen doden? Dan hebben wij een diervriendelijke muizenval die de muis levend vangt.

Ongedierte bestrijden: voorkom schade en overlast

Naast muizen hebben wij ook oplossingen voor het bestrijden en weren van andere soorten ongedierte. Onze wespenvanger is een goede oplossing als je last hebt van wespen. Plaats de val op een strategische plek en vul deze met een zoete vloeistof zoals bijvoorbeeld limonade. Wespen zullen op de geur afkomen en in de val vliegen, waar ze niet meer uit kunnen. Heb je last van mollen? Dan kun je onze mollenklem of solar mollenverjager gebruiken. Plaats de klem in een mollengang en wacht tot de mol erin loopt. De klem zal dichtklappen en de mol zal gevangen zijn. De solar mollenjager is een diervriendelijke manier om mollen te verjagen. De mollenjager is voorzien van ultrasoon geluid wat niet hoorbaar is voor mensen, maar wel effectief is voor de bestrijding van mollen. Ook voor slakken hebben wij verschillende bestrijdingsopties. Je wilt namelijk voorkomen dat slakken je planten aantasten. Hiervoor hebben wij onze slakkenborstel en slakkenval. Beide kun je rondom je planten en bloemen plaatsen.

Budget ongedierte bestrijden: effectieve oplossingen voor een lage prijs

Ongedierte bestrijden hoeft niet duur te zijn. Wij hebben verschillende budgetvriendelijke oplossingen die je kunnen helpen om ongedierte te bestrijden. Onze muizenval 2 stuks en slakkenval 2 stuks zijn bijvoorbeeld voordelig geprijsd en zeer effectief.

Kortom, welk ongedierte je ook hebt, bij ons vind je altijd een passende oplossing. Wacht niet langer en bestrijd het ongedierte in en rondom je huis of tuin vandaag nog!