Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / TV liften

TV liften

TV liften 

Jaren geleden waren tv’s het middelpunt van de woonkamer. Dit had minder te maken met de esthetische schoonheid van televisies en meer met hun logge afmetingen. Sterker nog, de oude beeldbuis kon tot 50 kilogram wegen en de volledige hoek van de kamer beslaan en dus al een meubel op zich zijn. Vandaag de dag heeft de opmars van de technologie de oude beeldbuis vervangen met prachtige flatscreen plasma-, lcd- en led-televisies. Niet alleen wegen deze TV's veel minder, maar ze zijn ook een stuk compacter. Zelfs de grootste LED-tv's zijn zo dun dat ze niet hoeven te domineren zoals toestellen dat deden in het verleden.

Verberg de TV en houd hem veilig

Steeds meer huiseigenaren kiezen tegenwoordig voor een woon- of slaapkamer inrichting waarbij de tv geen bepalend onderdeel is. In plaats daarvan wordt een televisie zoveel mogelijk uit het zicht geplaatst. Bijvoorbeeld door middel van een uittrekbare, telescopische tv beugel of een grote entertainmentkast waar de TV in hangt. Hierdoor kunnen andere meubels of kunst aan de muur de sfeer van de ruimte bepalen.

Het gebruiken van een tv-liftsysteem kan het uit het zicht plaatsen van een televisie makkelijker maken en daarnaast geeft het veel meer mogelijkheden voor de inrichting van de ruimte. Er is immers geen wand meer nodig om de televisie aan te bevestigen. Bijvoorbeeld wanneer het bed of de boxspring in het midden van de kamer staat, kan er een lage kast aan het voeteneind worden geplaatst waar de televisie in en uit schuift door middel van het systeem. U hoeft daardoor niet meer uit bed om de muurbeugel uit te schuiven of de deuren van de entertainmentkast te openen. Met één druk op de afstandsbediening schuift de televisie omhoog en kunt u genieten van uw favoriete programma’s. Bij het uitzetten van de televisie verdwijnt deze weer waarbij ook direct de, vaak rommelig lijkende, kabels uit het zicht zijn verdwenen.

Waarom zou u een TV-liftsysteem kopen?

Het gebruik van elektrische TV liften heeft verschillende voordelen. Het maakt ruimte vrij in uw woonkamer of slaapkamer en biedt extra flexibiliteit in de inrichting. TV liften van Meubelbeslagonline werken snel, soepel en stil, met een hightech raffinement waar u dol op zult zijn. U kunt de meeste tv-liftmechanismen integreren met verschillende tafels, kasten, entertainmentkasten, het voetbord van uw bed, mobiele entertainmentkasten of bureaus overal in huis. Het is daarom mogelijk om vrijwel overal een gemotoriseerde TV lift te plaatsen. 

Ten slotte is er ook het veiligheidsaspect. Vooral in huizen met kinderen of dieren is er altijd de angst dat uw tv kan worden omgestoten of omver worden getrokken. Niet alleen kan een klein ongeluk resulteren in de volledige vernietiging van een dure tv, maar het kan ook een risico vormen voor het welzijn van kleine kinderen. Moderne flatscreen-tv's wegen veel minder dan de oude beeldbuis die we twee decennia geleden gebruikten, maar ze zijn nog steeds zwaar genoeg om een ​​kind of huisdier pijn te doen als en wanneer ze vallen.

TV lift kopen bij Meubelbeslagonline.nl

De tv liften van Meubelbeslagonline zijn geschikt voor televisies, maar ook voor bijvoorbeeld pc beeldschermen. De beugels zijn snel leverbaar in de geschikte uitvoering voor de specificaties van uw tv of pc. Denk bij het kiezen van de lift aan het aantal inch van uw tv, de toesteldikte, de VESA beugel maat en de draagkracht van een maximaal aantal kilo's.