Projecten
Al 416.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Retourneren

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan kunt u deze retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. U kunt uw retour via de onderstaande button aanmelden en vervolgens de stappen doorlopen.
 
 

Kosten retourneren

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen de kosten van de retour zending voor uw rekening. Via ons retourportaal zullen de kosten hiervoor meestal lager zijn dan wanneer u uw aankoop zelf retourneert. Uiteraard kunt u uw aankoop ook zelf, binnen 14 werkdagen, retour sturen naar:

Meubelbeslagonline
Lloydsweg 12A
9641 KK Veendam

Vermeld aub uw order nummer of factuur nummer zodat wij direct weten dat de zending van u afkomstig is en dat u uw aankoopbedrag terug wilt hebben.

Wij nemen de retourkosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen. Retour sturen is niet mogelijk voor maatwerkartikelen, speciaal bestelde producten, beschadigde producten en incomplete producten. 

Let op: vanwege de afmetingen en het gewicht van opklapbedden zullen wij voor het retourneren een bedrag van 150 euro vragen! 

Lengtevracht retourneren 

Wilt u lengtevracht retourneren? Geen probleem! Neem dan eventjes contact met ons op zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken. De retourkosten zijn afhankelijk van de lengte van de te retourneren artikelen. 

Herroepingsrecht

Bij de aankoop van online producten heeft u gedurende veertien werkdagen de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden (herroepingsrecht). Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Binnen deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren aan ons retourneren. Na het aanmelden van uw retour heeft u hier 14 dagen de tijd voor. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. U kunt uw retour aanmelden door bovenaan deze pagina op ‘retour aanmelden’ te klikken.

Verzenden

Wij verzenden onze reguliere pakketten met Post NL. Lengtevracht en palletvracht wordt met Transmission verzonden. Voorradige producten die op werkdagen voor 21:00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog verzonden!

Verzendkosten

Indien het orderbedrag boven € 99,- ligt worden er voor klanten uit Nederland en België geen verzendkosten berekend. Onder dit bedrag is de berekening als volgt:

- Bij bestellingen tussen € 0 en € 99,00 berekenen wij € 5,99 verzendkosten binnen Nederland en België.
- Voor lengtevracht (artikelen met een lengte >160cm) rekenen wij € 14,95 verzendkosten voor Nederland en € 25 voor België

Voor de volgende landen brengen wij €12,50* verzendkosten in rekening: - Duitsland - Luxemburg - Denemarken - Frankrijk - Italië - Monaco - Oostenrijk - Spanje - Verenigd Koninkrijk - Zweden - Hongarije - Polen - Slovenië - Slowakije - Tjechië

Klanten uit andere, niet genoemde, landen in Europa betalen €22,99 verzendkosten.

*kosten voor verzending naar het buitenland kunnen verschillen, afhankelijk van het gewicht en formaat van de order. Indien de verzendkosten hoger uitvallen zullen wij hierover contact opnemen.