Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 521.000 tevreden klanten
Deurbeslag / Tochtwering

Tochtwering

Tochtwering

Als je last hebt van tocht in je huis, is het tijd om iets te doen aan je tochtwering. Tochtwering heeft als doel om lucht buiten te houden welke een andere temperatuur heeft dan binnen in huis. Dat betekent dat tochtwering in de zomer warme lucht buiten houdt en in de winter juist zorgt dat koude lucht niet binnenkomt. Er zijn verschillende producten beschikbaar die je kunt gebruiken om tocht te voorkomen en een comfortabeler binnenklimaat te creëren.

Tochtwering deur

Eén van de producten om te zorgen voor een comfortabel binnenklimaat zijn tochtstrips. Deze zijn eenvoudig te plaatsen tussen de deur of het raam en de omlijsting en voorkomen dat koude lucht naar binnen kan komen. Je kunt kiezen voor tochtstrips voor de voordeur, tochtstrips voor de zijkant van de deur en tochtstrips voor de onderzijde van de deur. Zo zorg je dat de tocht vanuit elke hoek wordt geblokkeerd. Een ander product dat je kunt gebruiken is een tochtband. Deze wordt vaak gebruikt rond deuren en ramen en helpt ook om tocht te voorkomen. Valdorpels zijn ook een goede oplossing tegen tocht. Deze worden geplaatst onder de deur en zorgen dat de ruimte tussen de vloer en de deur afgesloten wordt wanneer de deur gesloten is.

Brievenbus tochtwering

Een brievenbus tochtafsluiter is een ander product dat je kunt gebruiken. Deze worden geplaatst op brievenbussen die in de gevel van het huis of in de voordeur zijn geplaatst. Met brievenbus tochtwering kan koude lucht niet naar binnen komen via de brievenbus.

Verschillende stijlen en maten tochtwering

Met deze producten kun je eenvoudig tocht in je huis voorkomen, zodat je het comfortabeler kunt houden in zowel de koudere als warmere maanden. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen, zoals tochtstrip deur zwart, tochtstrip deur wit en aluminium tochtstrip deur. Zo kun je de tochtstrips aanpassen aan de stijl van je woning. Dus als je last hebt van tocht, weet je nu welke producten je kunt gebruiken om dit tegen te gaan.