Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Deurbeslag / Tochtwering

Tochtwering

Tochtwering

Als je last hebt van tocht in je huis, is het tijd om iets te doen aan je tochtwering. Tochtwering heeft als doel om lucht buiten te houden welke een andere temperatuur heeft dan binnen in huis. Dat betekent dat tochtwering in de zomer warme lucht buiten houdt en in de winter juist zorgt dat koude lucht niet binnenkomt. Er zijn verschillende producten beschikbaar die je kunt gebruiken om tocht te voorkomen en een comfortabeler binnenklimaat te creëren. In onze categorie tochtwering vind je daarom de beste manieren om tocht in huis tegen te gaan op een eenvoudige en voordelige manier. Ontdek de beste oplossing voor jouw woning en plaats één of meerdere producten uit ons assortiment valdorpels, brievenbus tochtwering, tochtbanden en tochtstrips.

Brievenbus tochtwering

Veel lucht komt binnen en ontsnapt door niet goed afgesloten brievenbussen in voordeuren. Brievenbus tochtwering is daarom een goede eerste stap om te zetten en tocht in huis tegen te gaan. Brievenbus tochtwering binnenkant is één van de mogelijkheden die je hebt, bijvoorbeeld met een brievenbusklep met tochtwering, die de binnenzijde van de deur afsluit. Een brievenbus tochtafsluiter is een ander product dat je kunt gebruiken. Deze worden geplaatst op brievenbussen die in de gevel van het huis of in de voordeur zijn geplaatst. Met brievenbus tochtwering kan koude lucht niet naar binnen komen via de brievenbus. Ellen brievenbus tochtwering is een populaire en kwalitatieve oplossing en vind je daarom in verschillende vormen terug op onze webshop.

Tochtwering deur

Eén van de producten om te zorgen voor een comfortabel binnenklimaat zijn tochtstrips. Deze zijn eenvoudig te plaatsen tussen de deur of het raam en de omlijsting en voorkomen dat koude lucht naar binnen kan komen. Je kunt kiezen voor tochtstrips voor de voordeur, tochtstrips voor de zijkant van de deur en tochtstrips voor de onderzijde van de deur. Zo zorg je dat de tocht vanuit elke hoek wordt geblokkeerd. Een ander product dat je kunt gebruiken is een tochtband. Deze wordt vaak gebruikt rond deuren en ramen en helpt ook om tocht te voorkomen. Valdorpels zijn ook een goede oplossing tegen tocht. Deze worden geplaatst onder de deur en zorgen dat de ruimte tussen de vloer en de deur afgesloten wordt wanneer de deur gesloten is.

Verschillende stijlen en maten tochtwering

Met deze producten kun je eenvoudig tocht in je huis voorkomen, zodat je het comfortabeler kunt houden in zowel de koudere als warmere maanden. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen, zoals tochtstrip deur zwart, tochtstrip deur wit en aluminium tochtstrip deur. Zo kun je de tochtstrips aanpassen aan de stijl van je woning. Als je op zoek bent naar tochtwering op maat zijn er dus ontzettend veel mogelijkheden!