Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Lades / Lades op maat / Blum Tandembox Antaro

Blum Tandembox Antaro

Blum Tandembox Antaro laden op maat

Wij leveren de Blum tandembox Antaro laden op maat. De Antaro laden kenmerken zich door de mooie lijnen en hoekige vormen. De Antaro laden zijn leverbaar in diverse hoogtematen, met en zonder reling. Voor iedere ruimte is een geschikte lade te vinden.

Beschikbare kleuren

De Blum tandembox Antaro laden kunnen geleverd worden in de kleuren Zijdewit en Zilvergrijs.

Blum tandembox ladegeleiders

De Blum Antaro kan worden uitgevoerd met een geleider voorzien van Blumotion demping. Daarnaast kan deze geleverd worden met Tip-on + Blumotion geleiders. Bij deze uitvoering kunt u de lade greeploos openen en gedempt laten sluiten. Blum is de eerste fabrikant die deze twee functies heeft weten te combineren in één ladegeleider.

Draagvermogen

De Blum Antaro is leverbaar in de 30 kg en 65 kg uitvoering. Voor een besteklade, sokkenlade of lage binnenlade is de 30 kg variant zeer geschikt. Wanneer u hoge laden vult met borden en pannen is het verstandig om de 65 kg uitvoering te kiezen.

Levering

De Blum Tandembox Antaro laden worden als volgt geleverd:

- Complete lade in de gekozen uitvoering en kleur.
- 1 set ladegeleiders met Blumotion of Tip-on + Blumotion uitvoering.
- Frontbevestiging, Inserta of schroefversie
- Afdekkappen

Binnenlade

Wanneer u een lade achter een keukendeur wilt plaatsen dan kunt u een binnenlade gebruiken. Dit type lade is ook te gebruiken wanneer u deze achter het front van de onderliggende lade wilt plaatsen.