Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Lades / Lades op maat

Lades op maat

Wij leveren voorgemonteerde lades op maat van de merken Blum en Grass. Deze laden worden op maat gemaakt en zijn leverbaar binnen 5 tot 10 werkdagen. Je hebt de keuze uit de Blum Tandembox Antaro, de Blum Legrabox of de TA'OR box laden. Bekijk hieronder de mogelijkheden van lades op maat.


Lades op maat bestellen

Op onze website kun je alle onderdelen bestellen voor het maken van een lade. Wil je liever een complete lade op maat bestellen? Dat kan! Wij kunnen volledig voorgemonteerde laden leveren van diverse merken. Omdat laden leverbaar zijn in diverse hoogte maten kun je zowel bestekladen, voorraadladen en binnenladen bestellen.

Blum Legrabox lades

Wanneer je een keukenlade op maat zoekt die qua vormgeving helemaal van deze tijd is kun je kiezen voor de Blum Legrabox. Deze Blum lade op maat kenmerkt zich door de smalle, rechte zijwanden die volledig doorlopen tot op de bodem. Dit zorgt ervoor dat je de ruimte optimaal kunt benutten. De Legrabox is leverbaar in de meerdere kleuren. Naast de standaard witte kleur kun je ook kiezen voor een grijze, zwarte of polarzilveren lade. De bodem en achterwand worden standaard meegeleverd in dezelfde kleur als de zijwanden. Wanneer je een lade achter een deur wilt plaatsen kun je een binnenlade gebruiken. Een binnenlade kan ook achter het front van een onderliggende lade geplaatst worden. De Legrabox is ook leverbaar in de RVS uitvoering.

Blum Tandembox

Een andere variant uit ons assortiment Blum lades op maat is de Blum Tandembox. De Tandembox lade van Blum is al jaren een veel verkochte keukenlade. Met de schuin aflopende zijwanden en de losse reling is deze lade qua vorm traditioneler te noemen. Wanneer je kiest voor de Tandembox kies je meteen voor kwaliteit. De softclose ladegeleider die standaard wordt meegeleverd zorgt voor meer comfort in jouw keuken. Wanneer je deze lade greeploos wilt kunnen openen kun je kiezen voor de optionele tip-on unit. Met een draagvermogen van 30 kg is deze lade op maat te gebruiken voor de meest voorkomende toepassingen. Wanneer een zwaarder model gewenst is kun je kiezen voor de 65 kg ladegeleider.

Grass Vionaro

Naast de Blum laden vind je bij ons ook maatwerk lades van het merk Grass. De Grass Vionaro is vergelijkbaar met de Blum Legrabox. De smalle, rechte zijwanden geven deze lade een moderne, eigentijdse uitstraling en zorgen voor optimaal gebruik van de ruimte. De meegeleverde Grass Dynapro ladegeleiders zijn standaard voorzien van een softclose functie en optioneel uit te breiden met een tipmatic unit voor greeploos openen. Grass is net zoals Blum een professioneel A-merk waarvan we divers beslag terug zien komen in keukens uit het hogere segment. Op onze website kun je behalve keuken lades op maat ook de ladegeleiders, klepbeslag en scharnieren van dit merk terug vinden. Bekijk de categorie om het gehele assortiment van de Vionaro lade te bekijken.

Blum TA'OR box

Met de TA'OR box lade is het mogelijk om een volledig naar wens samengestelde lade samen te stellen. Met een keuze uit 10 verschillende kleuren/decors heb je grote vrijheid bij het bestellen van de gewenste lade. Je kunt onder andere kiezen uit eikenfineer en notenfineer maar ook uit uni kleuren zoals wit en onyxgrijs.

Houten lades

In ons assortiment heb je de keuze tussen lades op maat van verschillende materialen. Zo bieden wij RVS lades, metalen lades, maar ook houten lades. Onze losse houten lades zijn van de TA’OR box serie van Blum. Deze houten lades zijn van zeer hoge kwaliteit en in diverse afmetingen en houtsoorten leverbaar. Het mooie aan deze houten lades op maat is dat ze compleet voor gemonteerd geleverd worden.

Wil je lades op maat bestellen, maar kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!