Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Handgrepen / Gouden handgrepen

Gouden handgrepenBezig met laden...
Meubelgreep goud - 128 mm
€12,69
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Meubelgreep goudkleurig - 128 mm
€15,09
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Meubelgreep goudkleurig gesatineerd - 96 mm
€13,39
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Meubelgreep goudkleurig aluminium - 96 mm
€8,39
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Kantgreep goudkleurig
€5,99
prijs per stuk
Kantgreep goudkleurig - 70 mm
€9,39
prijs per stuk
Meubelknop messing gepolijst - 11 mm
€5,09
prijs per stuk
Meubelknop goudkleurig
€27,19
prijs per stuk
Meubelknop goudkleurig - 20 mm
€5,79
prijs per stuk
Meubelknop goudkleurig - 18 mm - gestructureerd oppervlak
€5,09
prijs per stuk
Ronde porseleinen meubelknop - wit
€5,99
prijs per stuk
Meubelknop rond bol - goudkleurig gepolijst
€6,49
prijs per stuk
Handgreep goud - oppervlak met textuur - 160 mm
€12,69
prijs per stuk
Meubelknop goudkleurig - 25 mm
€7,79
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Messing meubelgreep goudkleurig
€14,79
prijs per stuk
Meubelknop T-greep aluminium - messingkleurig
€8,89
prijs per stuk
Meubelknop aluminium messingkleurig geborsteld
€4,19
prijs per stuk
Meubelknop RVS messingkleurig - 12 x 25 mm
€5,99
prijs per stuk

Gouden handgrepen

Onze gouden handgrepen zijn op verschillende manieren te combineren. Kies je voor de combinatie met wit? Dan oogt de greep klassiek. Kies je voor een combinatie met zwart? Dan krijg je een luxe look. Het vervangen van een meubelgreep is snel en makkelijk, maar heeft een groot effect op de uitstraling van jouw meubelstuk en het interieur. Gebruik voor een nóg groter effect ook gouden deurbeslag.

Gouden handgrepen in het interieur

Gouden meubelknoppen van porselein passen goed in een landelijk interieur en kunnen gecombineerd met donker hout antiek ogen. Strakke gouden handgrepen passen daarentegen perfect in een woning met een moderne stijl. Goudkleurige meubelgrepen op donkere (keuken)kastdeuren, zorgen voor een opvallend accent. De combinatie van lichte (gouden) meubelgrepen op een donkere ondergrond trekt de aandacht naar een meubelstuk. Zo zorg je voor een eyecatcher in je interieur.

Verschillende materialen gouden handvaten 

Wij leveren gouden handgrepen en deurknoppen gemaakt van veel verschillende materialen. Onze grepen zijn van roestvrij staal (RVS), aluminium, porselein, messing of zink. Voor alle toepassingen in en om het huis bieden wij een greep van geschikt materiaal. De grepen zijn mat, gepolijst, geborsteld, gesatineerd (lichte glans), vierkant of rond afgewerkt. Ideaal voor kastjes en lades, bijvoorbeeld in uw keuken.

Maar wat is het verschil tussen een goudkleurig greepje en een greep van messing? Een goudkleurige kastgreep heeft zoals de naam al doet vermoeden een gouden kleur. Een goudkleurig handvat kan van alle materialen gemaakt zijn. Eén van de mogelijke materialen is messing. Messing is een legering van koper en zink in een gouden kleur. De kleur van messing is sterk afhankelijk van het zinkgehalte. Het kan ook zijn dat een gouden handgreep gemaakt is van RVS, aluminium of zink. In dit geval wordt een handgreep goud gekleurd.

Gouden handgreepjes voor elke toepassing

Voor elke situatie bieden wij een gouden handgreep. Kantgrepen worden met name gebruikt voor een semi greeploze, strakke keuken of kast. Meubelknoppen zien we vaak terug op lades of deuren van een kast. Een tweezijdige schuifdeurgreep zorgt ervoor dat een deur gemakkelijk open en dicht kan worden geschoven. Andere opties die wij bieden zijn de gouden komgreep, standaard meubelgreep en beugelgreep.

Waar moet je rekening mee houden?

Om de grepen snel en moeiteloos op uw meubelstuk te monteren, is de juiste afmeting zeer belangrijk. Naast de breedte, lengte en hoogte is ook de gatafstand van groot belang. Dit is de afstand tussen de twee boorgaten. Controleer deze afmeting altijd voor het kopen van een nieuwe gouden handgreep. Onze gouden kasfgrepen zijn leverbaar in verschillende lengtes en boormaten. De gewenste lengte kan tijdens het bestellen worden geselecteerd. Boormaten staan bij de productspecificaties van het artikel aangegeven.

Voor vragen over onze producten staat onze klantenservice u graag vakkundig te woord.