Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten

Mini-latchBezig met laden...
Mini-Latch RVS / wit
€5,99
prijs per stuk
Mini-Latch staal
€5,39
prijs per stuk
Mini-Latch - zwart
€4,39
prijs per stuk
Mini-Latch vermessingd / bruin
€4,39
prijs per stuk
Mini-Latch vernikkeld - zwart
€4,39
prijs per stuk
Mini-Latch vernikkeld - wit
€3,19
prijs per stuk
Tegenstuk voor Mini-Latch druksnapper
€1,99
prijs per stuk

Mini-latch druksnapper

Al jaren zijn de Borsani mini latch druksnappers een begrip in de meubel- en interieurbouw. De mini latch is veelzijdig inzetbaar en vooral geschikt voor het greeploos openen van deuren. Greeploze kasten en keukens geven zorgen voor een strakke en minimalistische uitstraling. De mini-latch haakt een deur in gesloten toestand vast. 

Wij leveren de mini latch in 6 verschillende uitvoeringen: staal vernikkeld / wit, staal vernikkeld / zwart, staal vernikkeld / bruin, staal zwart / zwart, volledig staal / staal en RVS / wit. Door de verschillende uitvoeringen is er altijd één mini-latch die past bij het design van een meubel.

Latch druksluiting werking

De mini-latch is een veerkliksluiting. Het voordeel van een kliksluiting is het feit dat deze werkt met een 'haak' principe. Wanneer de deur dicht gaat haakt de mini-latch deze vast aan de kastromp. Een kast kan eenvoudig geopend worden door simpelweg op de kastdeur te drukken. Deze manier van openen wordt ook wel push to open genoemd. Ten opzichte van een magneetsnapper is een mini-latch betrouwbaarder. Een magneetsnapper kan na verloop van tijd namelijk zijn magnetische kracht verliezen. Alle mini-latches zijn opschroefbaar.

Mini latch voor campers en caravans

De mini latch is een zeer compacte en vaste druksluiting. Dit maakt  dat deze sluiting daarom ook uitermate geschikt is voor het gebruik in kleine ruimtes. Denk maar eens aan de kasten in caravans en campers. Caravans en campers worden als kleine woonruimte gezien. Het is de uitdaging om deze zo effectief mogelijk in te richten. Daarnaast zullen keukenkasten in bewegende ruimtes door de kracht van deze sluiting niet snel openen.