Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Lades / Lades op maat / Blum Legrabox

Blum Legrabox

Blum Legrabox laden op maat

De laden van Blum Legrabox worden allemaal op maat geleverd. Dit betekent dat je zelf de gewenste afmetingen door kunt geven, evenals het draaggewicht van de lade. Er kan bij de Blum Legrabox gekozen worden tussen een draagvermogen van 40 kg of 70 kg. Om het nog mooier te maken kun je ook nog eens kiezen uit verschillende kleuren; zwart, oriongrijs, polarzilver en zijdewit. Een Blum Legrabox lade past op die manier altijd bij jouw meubel. De Legrabox laden worden standaard geleverd inclusief ladegeleiders, frontbevestiging en afdekkappen. De laden zijn gescheiden in twee aparte uitvoeringen: de Blumotion en de Tip-on + Blumotion.
 

Blum Legrabox Blumotion

Blumotion laden staan erom bekend dat ze zijn voorzien van een softclose functie die de lade altijd zal remmen tijdens het sluiten. Hierdoor sluiten de laden geruisloos en voorkom je geluidsoverlast, ongelukken met klemmende vingers en schade tegelijkertijd. De Blumotion laden zijn daarom erg populair in de keuken. Wil je graag de softclose functie combineren met een greeploos te openen lade? Dan is de Tip-on + Blumotion de perfecte oplossing.
 

Blum Legrabox Tip-on + Blumotion

Blum is het eerste merk dat de Blumotion demping heeft weten te combineren met het greeploos openen in slechts één ladegeleider. Dit systeem is de Tip-on + Blumotion genoemd en heeft dus alle voordelen gecombineerd tot één luxe lade. Ook deze Blum laden kunnen op maat worden geleverd in de gewenste kleur én voorgemonteerd. Zo maakt Blum het monteren van (keuken)laden een stuk prettiger.