Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Verbindingsbeslag / Inhangbeslag

InhangbeslagBezig met laden...
Knapp inhangverbinders met speling
€3,99
prijs per set
Knapp inhangverbinders zonder speling
€3,99
prijs per set
Inhangverbinder
€3,79
prijs per stuk
Centerpons voor inhangbeslag
€7,59
prijs per stuk
Hettich Multiclip - zwart
€0,69
prijs per stuk
Bedverbinder voor hoofdeinde - 90 mm
€6,59
prijs per set van 2 delen
Bedverbinder voor hoofdeinde - 150 mm
€7,89
prijs per set van 2 delen
Inhangbeslag Keku - contradeel + plaatdeel
€1,69
prijs per set
Bedverbinder voor hoofdeinde
€3,69
prijs per set van 2 delen

Inhangbeslag

Met inhangbeslag realiseer je een stevige verbinding tussen een meubel(onderdeel) en de achterwand. Inhangbeslag kan verschillende vormen aannemen, van klein tot groot en van kunststof tot staal. Met inhangbeslag kun je vele verbindingen realiseren. Denk bijvoorbeeld aan het verbinden van een hoofdeinde aan een bed, het in elkaar zetten van presentatiewanden en het ophangen van kasten en panelen aan de wand. Het inhangbeslag staat bekend om de eenvoudige montage en werking. Hierdoor kunnen de constructies vaak ook weer snel gedemonteerd worden wanneer nodig. Ook voor tijdelijke constructies of constructies die mee gaan op reis is inhangbeslag daarom aan te raden. Denk je in de juiste richting te zijn met het inhangbeslag, maar weet je niet precies welke inhangverbinder de beste keuze is voor jouw klus? Neem dan contact met ons op voor passend advies.
 

Bedverbinders

Naast dat je bij ons een brede collectie bedbeslag vindt, zijn er ook speciale attributen verkrijgbaar voor het ‘inhangen’ van een hoofdeinde aan een bed. Deze vorm van inhangbeslag noemen we ook wel bedverbinders voor hoofdeinden. De bedverbinders voor het hoofdeinde zijn te bestellen in meerdere uitvoeringen; de 90 mm lange bedverbinder en de 150 mm lange bedverbinder. De bedverbinders zijn gemakkelijk te monteren en kunnen vervolgens simpelweg in elkaar geschoven worden. Wil je het bed verplaatsen of zelfs verhuizen? Dan schuif je de elementen van de bedverbinder simpelweg weer uit elkaar om het geheel te demonteren en snel te kunnen verplaatsen. De bedverbinders zijn gemaakt van staal, zodat ze jarenlang meegaan en de constructie betrouwbaar blijft op de lange termijn.
 

Inhangbeslag Keku

Keku inhangbeslag zijn kwalitatieve verbinders, speciaal ontworpen om panelen aan elkaar te kunnen verbinden. De Keku paneelverbinders zijn geschikt om diverse panelen mee samen te voegen, zonder dat de dikte of de materiaalsoort een probleem kan vormen. Hierdoor is het Keku inhangbeslag breed inzetbaar en gemakkelijk in gebruik. Benieuwd of jouw constructie ook in elkaar gezet kan worden middels de Keku paneelverbinders? Vraag het dan voor de zekerheid nog even na bij onze experts!
 

Multiclip Hettich

Ben je op zoek naar een simpel product die je vanaf iedere kant bij kunt stellen om zo jouw constructie perfect in te kunnen hangen? Dan is de Hettich Multiclip waarschijnlijk de perfecte match voor jouw klus. Vanaf iedere kant kan deze Multiclip worden aangeschroefd, zodat je een tot op de mm gestelde constructie realiseert. Het allerfijnste van de Hettich Multiclip? Hij is ook nog eens hittebestendig én super betaalbaar!