Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Ventilatie / Bijenbekjes

BijenbekjesBezig met laden...
Bijenbekje stootvoegrooster - 50 mm - RVS
€0,85
prijs per stuk
Bijenbekje stootvoegrooster - 50 mm - RVS - 10 stuks
€8,39
prijs per 10 stuks
Bijenbekje stootvoegrooster - 70 mm - RVS
€1,09
prijs per stuk
Bijenbekjes stootvoegroosters - 70 mm - RVS - 10 stuks
€9,89
prijs per 10 stuks
Bijenbekje stootvoegrooster - 70 mm - RVS - antraciet
€2,19
prijs per stuk
Bijenbekjes stootvoegroosters - 70 mm - antraciet - RVS - 10 stuks
€20,89
prijs per 10 stuks
Bijenbekje stootvoegrooster - 50 mm - RVS / antraciet
€1,99
prijs per stuk
Bijenbekje stootvoegrooster - 50 mm - RVS / antraciet - 10 stuks
€18,99
prijs per 10 stuks
Spouwvoegrooster - RVS - 50 mm
€1,15
prijs per stuk
Spouwvoegrooster - RVS - 70 mm
€1,25
prijs per stuk

Bijenbekjes

Een goed geventileerde woning heeft vaak stootvoegen in de spouwmuur. Deze stootvoegen zorgen dat uw binnenmuur droog blijft. Ongedierte zoals bijvoorbeeld muizen en wespen maken graag gebruik van deze openingen om tussen de spouwmuur te komen. Bijenbekjes (ook wel stootvoegroosters genoemd) zijn de perfecte oplossing om te voorkomen dat dergelijk ongedierte tussen uw muren gaat nestelen. Wanneer het ongedierte eenmaal een nest gemaakt heeft is het probleem niet meer met bijenbekjes te verhelpen. Het is dan noodzakelijk om professionele hulp in te schakelen om het ongedierte te bestrijden. De kosten hiervan kunnen hoog oplopen. Voorkomen is daarom beter dan genezen.

Bijenbekje plaatsen

Een bijenbekje wordt in de voeg geplaatst en zorgt dat uw woning geventileerd wordt, zonder dat ongedierte binnen kan komen. Het plaatsen van een bijenbekje is zeer eenvoudig. Dit kan tijdens het metselen worden gedaan, maar ook achteraf. Achteraf hoeft een bijenbekje alleen maar in de voeg gedrukt te worden. Het bijenbekje past zijn formaat automatisch aan de voegbreedte aan. Bij het plaatsen van bijen roostertjes is gereedschap dus niet nodig. Een stootvoegrooster plaatsen kan het hele jaar gedaan worden.

Stootvoegrooster

Stootvoegrooster is een andere naam voor bijenbekje. Een stootvoegrooster is een speciaal soort ventilatierooster welke in een stootvoeg wordt geplaatst. Een stootvoegrooster voorkomt dat ongedierte zoals bijen, wespen of muizen in uw spouwmuur komen. Stootvoegen dienen bij huizen veelal om de achterliggende spouw te ventileren of om water af te voeren. Een stootvoeg wordt vaak boven een gevelopening, dicht op het maaiveld of net onder het dak geplaatst.

Formaten en kleuren bijenbekjes

Opzoek naar een specifieke kleur of formaat bijenbekje? Geen probleem! In ons assortiment vindt u de meest gangbare maten en kleuren. Zo bieden wij bijenbekjes 50mm, bijenbekjes 70mm en rvs bijenbekjes. Of u een bijenbekje van 70 mm of een bijenbekje van 50 mm nodig heeft hangt af van het formaat van de bakstenen in uw gevel. De kleur zwart is bij woningen tegenwoordig erg in trek. Daarom kunnen ook bijenbekjes zwart/antraciet niet in ons assortiment ontbreken. Onze bijenbekjes zijn per stuk verkrijgbaar maar ook in sets van tien bijenbekjes.