Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Kastinrichting / Bestekbakken / Kruidenrek lade
Filter

Kruidenrek ladeBezig met laden...
Kruidenrek keukenlade - 18 potten - 300-350 mm
€27,09
prijs per stuk
Kruidenrek keukenlade - 24 potten - 400-450 mm
€30,29
prijs per stuk
Bestekbak met kruidenindeling - 700-850 mm
€49,59
prijs per stuk
Kruidenrek voor bestekbak in lade
€29,89
prijs per stuk
Kruidenrek voor lade antraciet - 400-440 mm
€12,09
prijs per stuk
Kruidenrek voor lade antraciet - 350-390 mm
€11,49
prijs per stuk
Kruidenrek voor lade antraciet - 300-340 mm
€10,79
prijs per stuk

Kruidenrek lade

Op zoek naar een handige oplossing om je kruiden netjes op te bergen in de lade? Ontdek onze kruidenrekken voor lades, de ideale opbergoplossing om je kruiden georganiseerd en binnen handbereik te houden.Daarnaast heb je geen last meer van rommelige kruidenpotjes die rondslingeren in de keukenkastjes of op het aanrecht. Al je kruiden zijn netjes georganiseerd en gemakkelijk te vinden wanneer je ze nodig hebt. In ons assortiment vind je losse kruidenrekken voor in de lades, kruidenhouders voor in de bestekbak en een complete bestekbak met kruidenindeling. Onze kruidenhouder voor bestekbak is geschikt voor bestekbakken uit de Classic serie

Kruiden organiseren in de keuken

Hou je van een net en opgeruimd keukenblad? Dan is een bestekbak met kruidenhouder of losse kruidenhouder misschien iets voor jou! Door de kruidenindeling berg je alle kruidenpotjes netjes op in de besteklade.Zo blijft er meer werkruimte over op het keukenblad. Een ander voordeel van een kruidenrek lade is dat alle potjes netjes naast elkaar kunnen worden opgeborgen. Dit zorgt voor een overzichtelijke lade waarin alle specerijen eenvoudig in één oogopslag te vinden zijn.

Alle kruidenpotjes zichtbaar met een kruiden organizer

Met ons kruidenorganizer voor in de lade creëer je een handige en toegankelijke plek voor al je kruiden. Onze kruidenlades zijn ontworpen met jouw gemak in gedachten. De rekken zijn voorzien van meerdere niveaus, zodat je de kruidenpotjes in verschillende rijen kunt plaatsen. Dit maximaliseert de opbergruimte en zorgt ervoor dat elk kruidenpotje goed zichtbaar is. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van je kruidencollectie en kun je snel de juiste kruiden vinden tijdens het koken. Daarnaast benut je met een kruidenrek voor in de lade de beschikbare ruimte in je keuken optimaal. Je hoeft geen kostbare ruimte op het aanrecht of in de keukenkastjes op te offeren voor je kruidencollectie.