Projecten
Al 416.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Meubelbeslag / Ladegeleiders / Blum ladegeleiders

Blum ladegeleiders

Blum ladegeleiders

Meubelbeslagonline levert het gehele assortiment Blum ladegeleiders. Naast de Blum Tandembox ladegeleiders voor Antaro laden leveren wij de Blum Tandem en Movento. De laatstgenoemde ladegeleiders zijn geschikt voor houten laden. Het maken van een houten ladebak is relatief eenvoudig. Zowel de Blum Movento als de Blum Tandem ladegeleider is voorzien van Blumotion (softclose) sluiting. Deze sluiting zorgt voor een geruisloze sluiting.

Blum ladegeleiders voor greeploze laden

De Blum Movento Tip-On is bij uitstek geschikt voor laden die greeploos geopend moeten kunnen worden. De lade kan eenvoudig geopend worden simpelweg door op het front te drukken. Bij het sluiten zal de lade handmatig dicht gedrukt moeten worden. Bij Blum lade geleiders wordt deze functie 'tip-on' genoemd. De Blum tip-on ladegeleider is leverbaar in de 40 en 60 kg uitvoering.

Blum Tip-On + Blumotion ladegeleider

Wilt u liever een lade die greeploos te openen is en gedempt (softclose) zal sluiten? Kies dan voor de Blum Movento-S. De Blum Movento-S is in de basis een softclose ladegeleider. Deze blum lade geleider is echter in combinatie met de optionele Tip-On Blumotion eenheid greeploos te openen. De softclose functie zal tijdens het dicht doen zorgen voor een geruisloze sluiting.
De bijbehorende synchronisatiestang zal zorgen voor een gelijkmatige opening.