Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Gereedschap / Meetgereedschap

MeetgereedschapBezig met laden...
Schuil duimstok - 1 meter - kunststof
€6,99
prijs per stuk
Schuil duimstok - 1 meter - hout
€10,19 €12,09
prijs per stuk
Rolmaat stanley tylon - 5m
€7,19
prijs per stuk
Stanley rolmaat 3 meter
€4,49
prijs per stuk
Liniaal en afbreekmes
€6,39
prijs per stuk
Rolmaat 3 meter
€1,69 €2,19
prijs per stuk
Rolmaat 5 meter Sola
€17,79
prijs per stuk
Waterpas 500 mm
€6,49
prijs per stuk
Schuifmaat 150 mm
€9,49
prijs per stuk
Hoekwaterpas
€7,89
prijs per stuk
Laserafstandsmeter Condtrol Smart - 40 m
€61,49 €70,19
prijs per stuk
Waterpas 1000 mm
€13,99
prijs per stuk

Meetgereedschap

Meten is weten! Dat is algemeen bekend. Maar om goed te kunnen meten heb je precisie meetgereedschap nodig, waarmee jij tot op de millimeter de juiste maten af kunt tekenen of op kunt meten. Hiervoor bestaan verschillende mogelijkheden, waaronder de welbekende duimstok en de rolmaat. Welk meetgereedschap je het beste kunt gebruiken hangt af van het materiaal en de vorm. Zo is voor kunststof dat op maat gemaakt dient te worden een liniaal met afbreekmes het beste meetgereedschap. Met de set kun je niet alleen opmeten en aftekenen, maar ook direct op maat snijden. De set van liniaal en afbreekmes wordt daarom veel gebruikt bij onder andere kunststof op maat te snijden bestekbakken. Voor het perfect ophangen van grotere items wordt de waterpas veel ingezet. En net als je denkt dat je geen standaard waterpas kunt gebruiken is daar de hoekwaterpas! Daarmee kun je letterlijk op iedere muur de perfecte rechte lijn uitzetten. Al met al wil je al het meetgereedschap in huis hebben. Maar alle artikelen zijn natuurlijk los verkrijgbaar!
 

Rolmaat kopen

Een rolmaat kopen doe je niet wekelijks. Je wilt daarom zeker weten dat je een rolmaat koopt met voldoende lengte voor jouw doorgaande klussen en natuurlijk kwaliteit. Om dit laatste te kunnen garanderen vind je op onze webshop enkel rolmaten van topmerken, waaronder de Stanley rolmaat en de Sola rolmaat. De beste rolmaten voor professioneel gebruik – ook al zeggen we het zelf! In de praktijk worden deze rolmaten veel door professionele klussers op zak gehouden. Kies uit een rolmaat 3 meter als je veel bezig bent met maatvoering voor timmerwerk of meubelbouw. Een Stanley rolmaat 5 meter is ook geschikt voor het opmeten van ruimtes.
 

Meetgereedschap metaal- en houtbewerking

Het meetgereedschap in deze categorie kan voor verschillende doeleinden, en dus materialen, worden gebruikt. Meetgereedschap voor houtbewerking omvat bijvoorbeeld de duimstok, maar ook de schuifmaat. De schuifmaat wordt onder andere bij het opmeten van houten balken veel gebruikt. Het meetgereedschap voor metaal omvat onder andere de duimstok en de liniaal. Ook met de rolmaat is metaal eenvoudig op te meten en af te tekenen.