Projecten
Al 243.500 tevreden klanten
Gratis verzending boven €75,- (NL)
Verzendkosten €4,95
Snelle levering wereldwijd
Home / Deurbeslag / Deurklinken

Deurklinken

Deurbeslag

Meubelbeslagonline levert een breed assortiment met verschillende designs deurkrukken voor binnendeuren, badkamerdeuren en toiletdeuren. Wanneer u nieuwe deuren gaat plaatsen wilt u natuurlijk ook mooie deurgrepen hebben. Uiteraard is het ook goed mogelijk om het huidige beslag te vervangen voor een nieuwe stijl/design.

Deurklinken met rozet

Afhankelijk voor welke toepassing u de deurkrukken nodig hebt, kunt u de keuze maken uit een deurkruk met deurknop, wc-sluiting, voor een cilinderslot, ander toebehoren of een standaard deurkruk. Deze worden van aluminium of RVS gemaakt. De deurklinken zijn verkrijgbaar in geborsteld zwart, brons, zilver, goud en mat zwart voor een frisse uitstraling.

Deurklinken met schild

De deurkrukken met schild zijn al langer bekend. Ze zijn ovaal qua vorm en ogen retro. Deze zijn ook weer in verschillende varianten te krijgen. U kunt kiezen uit de normale deurklink, de variant met wc sluiting en/of deurknop. Deze zijn allen gemakkelijk te monteren. Het materiaal is over het algemeen staal.

Eigentijds deurbeslag

We zien dat deurbeslag net zoals meubelbeslag mee gaat met de trends van deze tijd. Vroeger hadden we klassiek/antiek deurbeslag, veelal in de kleuren messing en brons. Tegenwoordig is deurbeslag veel strakker en moderner qua vormgeving. De kleur zwart is momenteel erg in trek, dit zien we ook veel terug in ons assortiment meubelbeslag.

Binnen de categorie deurbeslag is de kleur zwart met name terug te vinden bij de deurklinken, scharnieren en loopsloten. Daarnaast zien we dat deurdrangers en deurvastzetters ook steeds meer leverbaar zijn in de trendkleuren van dit moment. De deurkrukken die tegenwoordig veel verkocht worden zijn tijdloos en passen vaak op elk type deur.