Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Ladegeleiders / Goudkleurige geleiders

Goudkleurige geleidersBezig met laden...
Kogelgeleider softclose volledig uittrekbaar 20 kg goud - 300 mm
€49,19 €65,59
prijs per set voor 1 lade
Kogelgeleider softclose volledig uittrekbaar 25 kg goud - 350 mm
€54,29 €71,69
prijs per set voor 1 lade
Kogelgeleider softclose volledig uittrekbaar 25 kg goud - 400 mm
€60,89 €81,19
prijs per set voor 1 lade
Kogelgeleider softclose volledig uittrekbaar 30 kg goud - 450 mm
€66,09 €88,09
prijs per set voor 1 lade
Kogelgeleider softclose volledig uittrekbaar 35 kg goud - 500 mm
€70,99 €94,59
prijs per set voor 1 lade

Gouden ladegeleiders

Gouden ladegeleiders zijn een echte eyecatcher. De kleur goud zorgt voor een chique uitstraling. Zorg voor eenheid in het interieur door de gouden geleiders te combineren met gouden handgrepen. Ben je van plan om de gouden ladegeleiders te gebruiken voor een kledingkast? Dan vind je bij ons ook goudkleurige kledingroedes, kastroededragers en gouden legplankdragers.

Softclose ladegeleider goud

Onze gouden ladegeleiders zijn voorzien van een softclose functie. Dit wil zeggen dat ze er voor zorgen dat een lade geruisloos en zachtjes sluit. Onze softclose gouden ladegeleiders bestaan uit drie delen die volledig uittrekbaar zijn. Bij volledig uittrekbare ladegeleiders kan de complete inbouwlengte worden uitgetrokken. Het buitenste deel van de gouden softclose geleiders is schokabsorberend. Hierdoor zal de lade in de meeste omstandigheden soepel lopen. 

Gouden ladegeleiders monteren

De gouden ladegeleiders zijn opschroefbaar wat betekend dat deze eenvoudig met bijgeleverde goudkleurige schroeven aan zowel de lade als de body van de kast bevestigd kunnen worden. Het is verstandig om voorafgaand aan de montage de buitenste en binnenste geleiders van elkaar lost te koppelen. Dit kun je doen door de hendel aan de buitenkant van de gouden geleiders uit te trekken. Markeer hierna de positie van de geleider aan de binnenkant van de kast en schroef deze losjes vast. Wanneer de gouden geleider op de juiste positie zit kunnen de gouden schroeven steviger vastgedraaid worden. Zorg daarna dat de binnenste geleider op de juiste hoogte zit en monteer deze aan de lade. De kastlade kan nu in de kast geplaatst worden. De lade kan na montage eenvoudig uit de kast gehaald worden door de hendel op de gouden geleiders te heffen.