Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 521.000 tevreden klanten
Deurbeslag / Deurbeslag binnendeur / Deurklinken / Deurklinken Antiek

Deurklinken AntiekBezig met laden...
Intersteel deurkruk - oud grijs - antiek - met schild - Emily
€45,79
prijs per set
Intersteel deurkruk - oud grijs - antiek - met schild en profielcilindergat 55 mm - Emily
€45,79
prijs per set
Intersteel deurkruk - oud grijs - antiek - met schild en sleutelgat 56 mm - Emily
€45,79
prijs per set
Intersteel deurkruk - oud grijs - antiek - met schild en toiletsluiting - Emily
€51,39
prijs per set

Antiek deurbeslag

Door ons ruim assortiment antiek deurbeslag in verschillende klassieke stijlen is er altijd een antieke deurklink die bij uw woonstijl past. Antiek deurbeslag is zo gemaakt dat het een used look heeft. Voor de gebruikte uitstraling worden verschillende materialen en kleuren voor antieke deurklinken gebruikt. Messing was vroeger een veelgebruikt materiaal en krijgt tegenwoordig een oude look wanneer het getrommeld wordt. Messing deurklinken kunnen daarnaast ook gepolijst of gelakt worden. Ook de kleur van een deurklink kan veel doen voor de uitstraling van de klink. Oud grijs deurbeslag is bijvoorbeeld erg populair voor het gebruik in oude woningen.

Antieke deurklinken

Antieke deurklinken en antieke deurknoppen kunnen zorgen voor een authentieke uitstraling van uw woning. Voor een versterkt effect kunnen antieke deurklinken gecombineerd worden met antieke handgrepen. In ons assortiment vind u antieke deurklinken op rozet of schild. Een antieke deurklink met rozet is minder groot en daardoor subtieler dan een deurklink op schild. Wanneer de keuze valt op een antieke deurklink met schild is het belangrijk om rekening te houden met de afstand tussen de klink en het eventuele slotgat.

Retro deurbeslag

Wanneer het deurbeslag in uw huis aan vervanging toe is heeft u de keuze tussen veel verschillende vormen en stijlen. Heeft u een oude woning? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen om het versleten deurbeslag te vervangen voor nieuw deurbeslag met een oude of retro look. Met retro deurbeslag behoudt u het authentieke karakter en uitstraling van de woning. Jaren 30 deurbeslag staat bekend als één van de populairste soorten retro deurbeslag. Jaren 30 woningen zijn momenteel namelijk door hun karakteristieke uiterlijk erg in trek. Retro deurklinken hebben een oud grijze kleur waardoor ze een “gebruikt” uiterlijk hebben. Ze zijn hierdoor niet te onderscheiden van oud deurbeslag. In een nieuwe woning kan retro deurbeslag of antiek deurbeslag voor een opvallend contrast zorgen.