Projecten
Al 450.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Deurbeslag / Deurklinken / Deurklinken Wit
Filter

Deurklinken WitBezig met laden...
Intersteel Deurklink Wit Bjorn op ronde rozet 52 x 10 mm met nokken
€36,89
prijs per Set
Intersteel Deurklink Wit Bastiaan op ronde rozet 52 x 10 mm met nokken
€36,89
prijs per Set
Intersteel Deurklink Wit Minos op vierkant rozet 55 x 55 x 10 mm met nokken
€36,89
prijs per Set
Intersteel Deurklink wit Hera op vierkant rozet 55x55x10 mm met nokken
€36,89
prijs per Set

Witte deurkruk voor binnendeuren

Wit deurbeslag zal het in ieder interieur goed doen. Wit is een tijdloze kleur die met alle andere kleuren prima te combineren is. Geplaatst op een witte deur zal een witte deurklink voor een frisse, minimalistische uitstraling zorgen. Witte deurkrukken passen dus perfect binnen een minimalistisch of Scandinavisch interieur. Een witte klink geplaatst op een donkere deur zal er echt uitspringen en een opvallend detail zijn. Een witte deurklink op een witte deur heeft daarentegen een erg frisse look.
Alle witte deurkrukken op deze pagina zijn geschikt voor binnendeuren. Een witte deurklink op rozet is subtiel en werkt een binnendeur op de meeste strakke manier af. Combineer deze met een toiletgarnituur voor gebruik op een badkamer of – toiletdeur. Een witte deurklink met schild is meer aanwezig maar kan dan ook een mooi opvallend detail binnen het interieur zijn. De variant met schild is verkrijgbaar met sleutelgat, blind schild of toiletslot. Alle witte deurkrukken uit deze categorie zijn voorzien van nokken. Deze nokken zitten vast aan het witte rozet. De nokken zorgen ervoor dat de witte deurklink goed op zijn plek blijft zitten. Ze bevatten daarnaast ook een veer die ervoor zorgt dat de kruk na gebruik weer terugveert naar zijn startpositie.

Wit deurbeslag in het interieur

Wit is een rustige, tijdloze kleur die met alle kleuren te combineren valt. Om deze reden passen witte deurkrukken in iedere interieur. Wit beslag zal het extra goed doen binnen rustige interieurstijlen. Minimalistich, Scandinavisch, bohemian en Japandi zijn enkele woonstijlen waar een deurkruk in de kleur wit perfect tot zijn recht zal komen. De kleur wit creëert rust en licht en geeft een verfrissende uitstraling aan de woning. Een witte kruk is te combineren met een witte rozet of witte toiletsluiting zodat ze voor elke deur en ruimte geschikt zijn. 

Witte deurklink met schild

Naast witte deurkrukken op rozet vindt u bij onze ook wit deurbeslag met schild. Een deurkruk met schild wit van kleur kan altijd worden toegepast, óók wanneer u voorheen deurklinken op rozet had. Het schild zal namelijk over de boor-en schroefgaten van de vorige deurkruk vallen. Andersom is dit niet het geval. Een rozet is kleiner waardoor de schroefgaten indien u voorheen een deurkruk met schild had, zichtbaar zullen blijven. Wit deurbeslag met schild is daarom de meest veilige optie om te kiezen wanneer u niet zeker weet welk deurbeslag u momenteel op de deur heeft zitten.  

Verschillende materialen

Deurkrukken worden vaak dagelijks meerdere malen gebruikt. Het is daarom belangrijk dat witte deurkrukken gemaakt zijn van een materiaal wat sterk en slijtvast is. De witte deurklinken uit ons assortiment zijn gemaakt van aluminium. Aluminium is een licht en sterk materiaal dat niet snel beschadigd. Perfect dus voor een witte deurklink. Het aluminium deurbeslag is voorzien van een witte coating.